«Σφήνα της Ναντ για Μαρκίνιος» (pic)

«Σφήνα της Ναντ για Μαρκίνιος» (pic)

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στο εξωτερικό, η Ναντ μπήκε «σφήνα» στη διεκδίκηση του Μαρκίνιος και προσπαθεί να χαλάσει τη μεταγραφή του Βραζιλιάνου στον Ολυμπιακό.

Κίνηση της Ναντ για την απόκτηση του Μαρκίνιος αποκαλύπτουν τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό, με το «footmercato» να αναφέρει ότι η γαλλική ομάδα ενδιαφέρεται για τον δανεισμό του Βραζιλιάνου εξτρέμ από την Αρσεναλ.

Οπως τονίζεται χαρακτηριστικά στο εν λόγω δημοσίευμα, η Ναντ θέλει να ενισχύσει την επιθετική της γραμμή και ανάμεσα στους παίκτες που εξετάζει είναι και ο Μαρκίνιος της Αρσεναλ, τον οποίο θα μπορούσε να αποκτήσει ως δανεικό από τους Κανονιέρηδες.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Αυτοί σφυρίζουν στις αναμετρήσεις με την Γκενκ

Η γαλλική ομάδα φέρεται να έχει μπει δυναμικά στη διεκδίκηση του Μαρκίνιος, ο οποίος όπως ενημερωθήκατε χθες από to10.gr βρίσκεται κοντά στον Ολυμπιακό. Οι πληροφορίες ήταν συγκεκριμένες και έκαναν λόγο για δανεισμό του Βραζιλιάνου στους Πειραιώτες.

«Οι πληροφορίες που έρχονται από την Αγγλία είναι συγκεκριμένες και αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται μία ανάσα από την απόκτηση του πολύ γρήγορου ακραίου επιθετικού, με τη μορφή δανεισμού. Οι πληροφορίες από την Αγγλία και τα σχετικά δημοσιεύματα δεν κάνουν γνωστό εάν στον δανεισμό θα υπάρχει δυνατότητα του Ολυμπιακού να αποκτήσει με μεταγραφή το νεαρό μεσοεπιθετικό, έστω και με αρκετά υψηλή οψιόν, αλλά είναι δεδομένο ότι οι ερυθρόλευκοι θα ήθελα να έχουν αυτή την ευκαιρία, ειδικά εάν ποδοσφαιριστής ανταποκριθεί στις απαιτήσεις», ανέφερε το σχετικό ρεπορτάζ του «10».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ