Τρελό σενάριο με Μπακαγιόκο στον Παναθηναϊκό (vid)

Τρελό σενάριο με Μπακαγιόκο στον Παναθηναϊκό (vid)

Γαλλικό δημοσίευμα στέλνει στον Παναθηναϊκό τον μέχρι πρότινος αμυντικό χαφ της Τσέλσι, Τιεμουέ Μπακαγιόκο.

Στον Παναθηναϊκό δεδομένα ψάχνουν για ένα 6άρι, έναν παίκτη που θα δώσει εξτρά ποιότητα και βάθος στη θέση που ως ώρας καλύπτεται από τον Ρούμπεν Πέρεθ και… προσεχώς από τον Κάρλος Ζέκα.

Πέρα από τα ονόματα που σίγουρα υπάρχουν στην πράσινη λίστα, έρχεται να προστεθεί στα υπόψιν του Γιάννη Παπαδημητρίου ένα όνομα έκπληξη! Πρόκειται για τον 28χρονο αμυντικό χαφ Τιεμουέ Μπακαγιόκο ο οποίος πρόσφατα έμεινε ελέυθερος από την Τσέλσι και προτάθηκε ο ίδιος στον Παναθηναϊκό αλλά και στη Φενέρμπαχτσε όπως αναφέρει γαλλικό δημοσίευμα.

Διαβάστε επίσης: Ο Ολυμπιακός έκλεισε τον Ελ Κααμπί – Ερχεται άμεσα στην Ελλάδα – Οι συζητήσεις με Κορδόν, Ελ Αραμπί

Πρόκειται για έναν παίκτη που θυμίζει πολύ την ιστορία του Μίκαελ Εσιέν ο οποίος μετά από μια πολύ μεγάλη καριέρα, ήρθε στον Παναθηναϊκό σε μεγαλύτερη ηλικία από ότι ο Μπακαγιόκο (στα 33 του) χωρίς να κάνει αίσθηση.

Ο Μπακαγιόκο είναι ένας παίκτης για τον οποίο έχουν δαπανηθεί ως τώρα 61 εκατ. ευρώ, με την μερίδα του λέοντος να τα έχει δώσει η Τσέλσι όταν τον πήρε από τη Μονακό έναντι 40 εκατ. ευρώ. Ο Γάλλος κόφτης ωστόσο μετά από μια γεμάτη πρώτη σεζόν στην Premier League (2017-2018), δόθηκε κατά σειρά δανεικός σε Μίλαν, Μονακό, Νάπολι και  την τελευταία διετία πάλι στη Μίλάν όπου δεν είχε σημαντικό ρόλο μετρώντας μόλις 21 εμφανίσεις.

Πλέον, ως ελεύθερος, αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του ψάχνοντας να βρει μια ομάδα όπου θα καθιερωθεί ως βασικός και θα ξαναβρεί τον εαυτό του αγωνιστικά, αφού μετά την επιεικώς μέτρια τελευταία διετία, οι μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο έχουν πέσει πολύ, ενώ χαρακτηριστικά το transfermarkt τον αποτιμά μόλις στα 2.5 εκατ. ευρώ!

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ