Ισοπαλία (2-2) της Κηφισιάς με τους Γκόου Αχέντ Ιγκλς

Ισοπαλία (2-2) της Κηφισιάς με τους Γκόου Αχέντ Ιγκλς

Η Κηφισιά έγραψε τον επίλογο της παρουσίας στην Ολλανδία για το β’ στάδιο της προετοιμασίας, με ισοπαλία (2-2) σε φιλικό παιχνίδι κόντρα στους Γκόου Αχέντ Ιγκλς.

Με σκόρερ τον Ανδρέας Τετέι (57’, 78’) η Κηφισιά ήρθε ισόπαλη 2-2 με τους Γκόου Αχέντ Ιγκλς στο τελευταίο φιλικό της στην Ολλανδία.

Οι Ολλανδοί ξεκίνησαν καλύτερα και σημείωσαν δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο, με τον Γκέριτ Νάουμπερ στο 11′ (με κοντινή προβολή έπειτα από εκτέλεση κόρνερ) και τον Φίλιπ Ρόμενες στο 32′ (με πέναλτι).

Διαβάστε επίσης: Ελλάδα – Σλοβενία 88-77 : Αποθέωση για την Εθνική, συγκίνηση για τον Γκάλη και 2×2 απέναντι στην Σλοβενία

Όμως οι παίκτες του Γιάννη Αναστασίου αντέδρασαν στην επανάληψη και έφτασαν στην ισοφάριση. Μείωσαν στο 57ο λεπτό με κεφαλιά του Τετέι και στη συνεχεία στο 78ο λεπτό ισοφάρισαν, όταν έκανε δύο τα τέρματά του με κοντινή προβολή , παίρνοντας το ριμπάουντ από ένα τρομερό μακρινό σουτ του Σωτήρη Νίνη, που σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι, με την μπάλα να κυλά πάνω στην γραμμή.

Ο Πάνος Πρίτσας έγινε προληπτικά αλλαγή στο 14ο λεπτό της αναμέτρησης λόγω ενοχλήσεων στην ποδοκνημική.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Αναστασίου): Αναγνωστόπουλος (61′ Κρίστινσον), Μασούρας (72′ Παρράς), Σάκιτς (87′ Μπάκος), Βαφέας (72′ Μπαρμπόσα), Τσάπαν (61′ Σπίνος), Ιπαλίμπο (46′ Νίνης), Πέιος (72′ Κωνσταντακόπουλος), Παντελίδης (46′ Τεττέι), Αντερέγκεν (87′ Σμπώκος), Πρίτσας (14 λ.τ. Αντούνες), Οζέγκοβιτς (87′ Δημοσθενιάδης).

* Οι παίκτες της Κηφισιάς θα προπονηθούν για τελευταία φορά επί ολλανδικού εδάφους το πρωί του Σαββάτου 5 Αυγούστου και το απόγευμα της ίδιας ημέρας η αποστολή θα κάνει το ταξίδι της επιστροφής για την Ελλάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ