Οριστικό: Πότε έρχεται ο Ελ Κααμπί στην Αθήνα!

Οριστικό: Πότε έρχεται ο Ελ Κααμπί στην Αθήνα!

Ο Μαροκινός έρχεται τις επόμενες ώρες στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον σύλλογο του μεγάλου λιμανιού.

Ετοιμος να ολοκληρώσει μια πολύ σπουδαία μεταγραφή είναι ο Ολυμπιακός, με τους Ερυθρόλευκους να φέρνουν στην Ελλάδα τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί. Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ο Μαροκινός επιθετικός αναμένεται στην Ελλάδα τις επόμενες ώρες και συγκεκριμένα στις 02:45 τα ξημερώματα.

Ο έμπειρος στράικερ έρχεται για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στον Ολυμπιακό, με τους Ερυθρόλευκους να κάνουν δικό τους έναν ικανότατο επιθετικό, που αναμένεται να ανεβάσει επίπεδο τη γραμμή κρούσης των Πειραιωτών.

Διαβάστε επίσης: «Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Ιβάν Μπρίνιτς» (vid)

Ο Ελ Κααμπί είναι ποδοσφαιριστής που θυμίζει σε μεγάλο βαθμό τον Σεντρίκ Μπακαμπού. Ο Μαροκινός είναι ταχύτατος, αλλά πιο δυνατός και καλύτερος «εργάτης» στον αγωνιστικό χώρο από τον Γάλλο στράικερ. Εάν αποκτηθεί θα είναι η δεύτερη παρουσία του στην Ευρώπη, μετά το πετυχημένο πέρασμα από την Τουρκία και τη Χατάισπορ.

Οι πληροφορίες που έχουν συλλέξει οι Πειραιώτες για τον Μαροκινό επιθετικό είναι πολύ καλές. Τόσο για τον χαρακτήρα του, όσο και για τη ζωή του εκτός γηπέδων, την προσωπικότητά του, την οικογενειακή του κατάσταση, αλλά και για το work ethic του! Απομένει πλέον το τυπικό σκέλος της μεταγραφής του Ελ Κααμπί, με τον Μαροκινό να υπογράφει και να τίθεται άμεσα στη διάθεση του Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ