Υπέγραψε ο Ρέαμπτσιουκ στη Σπαρτάκ – Όλες οι λεπτομέρειες του deal

Υπέγραψε ο Ρέαμπτσιουκ στη Σπαρτάκ – Όλες οι λεπτομέρειες του deal

Ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του στη Σπαρτάκ Μόσχας. Το deal ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τους Ρώσους και το συμβόλαιο του Μολδαβού.

Ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό μετά από 2,5 χρόνια στο λιμάνι, καθώς υπέγραψε στη Σπαρτάκ Μόσχας και το μόνο που απομένει πλέον για το τυπικό της υπόθεσης είναι να ανακοινωθεί.

Ο Μολδαβός μπακ βρίσκεται στη Ρωσία, όπου πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις με απόλυτη επιτυχία και έβαλε την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο.

H ρωσική ομάδα είχε συμφωνήσει με τους Πειραιώτες εδώ και αρκετές ημέρες και ο παίκτης βρίσκεται από την Παρασκευή στη Μόσχα και ουσιαστικά ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του.

Ο Ρέαμπτσιουκ θα έχει ένα μυθικό συμβόλαιο στη Σπαρτάκ που θα του αποφέρει περίπου 2.000.000 συν μπόνους, ενώ ο Ολυμπιακός αναμένεται να βάλει στα ταμεία του ένα ποσό που θα ξεπεράσει τα 6.000.000, ενώ θα έχει και μπόνους που μπορεί να αποφέρουν στους Πειραιώτες συνολικά 7.000.000 ευρώ, όπως έχετε διαβάσει από to10.gr.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ρέαμπτσιουκ αποχωρεί μετά από 2,5 χρόνια από τον Ολυμπιακό και γεμάτες χρονιές, όπου κατέγραψε 120 συμμετοχές, 3 γκολ και 10 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ