«Προχωρημένες επαφές του Ολυμπιακού για Μπρνιτς, θέμα χρόνου η συμφωνία»

«Προχωρημένες επαφές του Ολυμπιακού για Μπρνιτς, θέμα χρόνου η συμφωνία»

Ο Ιβάν Μπρνιτς είναι θέμα χρόνου να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού, σύμφωνα με τους Σλοβένους. «Δεν έχει κλείσει το deal ακόμη, αλλά ήδη ψάχνουν αντικαταστάτη η Μάριμπορ».

Ο Ολυμπιακός φαίνεται πως είναι πολύ κοντά σε ακόμη μια μεταγραφική κίνηση, καθώς είναι σε προχωρημένες επαφές με τη Μάριμπορ για την απόκτηση του 21χρονου εξτρέμ, Ιβάν Μπρνιτς.

Οι ερυθρόλευκοι είναι σε ανοιχτή γραμμή εδώ και μερικές μέρες με την πλευρά των πρωταθλητών Σλοβενίας και όλα δείχνουν ότι είναι θέμα χρόνου να επέλθει οριστική συμφωνία και ο νεαρός ποδοσφαιριστής να πιάσει λιμάνι.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το «Sportklub», ο Ολυμπιακός και η Μάριμπορ δεν έχει κλείσει το deal, όμως απομένουν λεπτομέρειες και ήδη οι Σλοβένοι προχωράνε στην αντικατάσταση του, ψάχνοντας στην αγορά για βασικό εξτρέμ.

Παράλληλα, αποκαλύπτουν και τα χρήματα που ζητάει η Μάριμπορ και που ενδεχομένως να οριστικοποιηθεί η συμφωνία, ανάμεσα στις δύο ομάδες, με το δημοσίευμα να τονίζει ότι η σλοβένικη ομάδα θα βάλει στα ταμεία της, μαζί με τα μπόνους ένα ποσό κοντά στα 2.000.000 ευρώ.

Από εκεί και πέρα, πρόκειται για μία εξαιρετική περίπτωση ποδοσφαιριστή ο οποίος την περσινή σεζόν είχε 46 συμμετοχές, με 8 γκολ και 13 ασίστ, ενώ φέτος έχει ήδη 5 συμμετοχές, με 2 γκολ και 2 ασίστ στο ενεργητικό του. Συνολικά στην καριέρα του έχει 115 συμμετοχές, με 26 γκολ και 30 ασίστ σε 7.922 λεπτά.

Ο Μπρνιτς έχει συμβόλαιο με τη Μάριμπορ μέχρι το 2025, ενώ είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Κροατίας.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ