«Πρώτος στόχος του ΠΑΟΚ ο Μαξίμοβιτς»

«Πρώτος στόχος του ΠΑΟΚ ο Μαξίμοβιτς»

Σύμφωνα με τους Ισπανούς, ο ΠΑΟΚ έχει ως προτεραιότητα τον Σέρβο μέσο, Νεμάνια Μαξίμοβιτς που αγωνίζεται στην Χετάφε.

Πληροφορίες από την Ισπανία και πιο συγκεκριμένα την Marca, αναφέρουν πως ο ΠΑΟΚ έχει βρει τον βασικό του στόχο για το κέντρο στο πρόσωπο του Νεμάνια Μαξίμοβιτς.

Ο 28χρονος Σέρβος ανήκει στην Χετάφε και αποτελεί περίπτωση ποδοσφαιριστή που έχει βάλει στο «μάτι» ο Λουτσέσκου αρκετό καιρό τώρα, όμως υπάρχουν αρκετές δυσκολίες.

Οι απαιτήσεις των Ισπανών είναι αρκετά μακριά από ότι προσφέρει ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα. «Ο Σέρβος μέσος είναι η βασική επιλογή για τους Έλληνες που έχουν κάνει ήδη πρόταση για τον παίκτη αλλά απέχει πολύ από τις αξιώσεις της Χετάφε για εκείνον.

Αυτή τη στιγμή, όλα δείχνουν, ότι ο Σέρβος διεθνής δυσκολεύεται πολύ να φτάσει στην Ελλάδα, αλλά η υπόθεση μπορεί να πάρει παράταση μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, καθώς ο παίκτης είναι η βασική επιλογή για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής του ΠΑΟΚ. Οι άνθρωποι της Χετάφε ζητούν γύρω στα 6 με 8 εκατομμύρια ευρώ, νούμερο που δεν έχουν φτάσει καν κοντά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Βαλένθια κατέχει το 30% μιας μελλοντικής πώλησης, επομένως η Χετάφε θέλει να εξασφαλίσει ένα ποσό που θα της επιτρέπει να κινηθεί με μεγαλύτερη ευκολία στην αγορά.

Ο Μαξίμοβιτς προπονήθηκε με την ομάδα την Δευτέρα, αγνοώντας τυχόν φήμες. Η ομάδα θα ξεκουραστεί την Τρίτη και θα επιστρέψει με διπλή προπόνηση την Τετάρτη», ανέφεραν χαρακτηριστικά οι Ισπανοί.

Παρόλο την αρκετά μεγάλη διαφορά, ο ΠΑΟΚ θα δουλέψει την περίπτωση του παίκτη, καθώς θα αποτελέσει «εργαλείο» στην γραμμή του κέντρου για τον Ρουμάνο τεχνικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ