O Ρομπέρτο επέστρεψε στο Γεώργιος Καραϊσκάκης (pics)

O Ρομπέρτο επέστρεψε στο Γεώργιος Καραϊσκάκης (pics)

Ο Ρομπέρτο που υπήρξε από τους πιο αγαπητούς ξένους μεταξύ των οπαδών του Ολυμπιακού, βρήκε την ευκαιρία μετά από 7 και πλέον χρόνια να πατήσει ξανά το χορτάρι του Γ. Καραϊσκάκης.

Ο Ρομπέρτο είναι ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες που έχει περάσει τα τελευταία χρόνια από τον Ολυμπιακό. Στο Λιμάνι βρήκε την ομάδα της καριέρας του αφού είχε περισσότερες συμμετοχές (117) από οποιαδήποτε άλλη ομάδα στην οποία αγωνίστηκε.

Αγαπήθηκε πολύ από τους οπαδούς χαρίζοντάς του μερικές απίστευτες ευρωπαϊκές βραδιές και η αλήθεια είναι πως αγάπησε πολύ και τον Ολυμπιακό στο διάστημα της παρουσίας του.

Διαβάστε επίσης: Με… Ονιεκούρου ή Οσιγιέκ ο Ολυμπιακός στα play off του Europa Conference League

Μπορεί να αγωνίστηκε για τρεις σεζόν στους Πειραιώτες και στη συνέχεια η καριέρα του να πήρε άλλους δρόμους (Εσπανιόλ, Μάλαγα, Γουέστ Χαμ, Αλαβές, Βαγιαδολίδ), αλλά δεν ξέχασε ποτέ τους ερυθρόλευκους.

Στα 37 του πλέον και έχοντας αποσυρθεί από την ενεργό δράση, ο δρόμος του τον έφερε ξανά προς την Ελλάδα και τον Πειραιά και δεν έχασε την ευκαιρία να επισκεφθεί το Γ. Καραϊσκάκης μαζί με τα παιδιά του και τη συμβία του και να πατήσει ξανά το χορτάρι του γηπέδου όπως θα δείτε στις σχετικές φώτο που ανέβασε στο Instagram.

 

Σε instagram story που ανέβασε μάλιστα στο προφίλ του έστειλε και το δικό του μήνυμα προς τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του: «Ήταν μεγάλη ευχαρίστηση να μπορέσω να φέρω την σύντροφο και τα παιδιά μου στο μέρος όπου ένιωθα τόσο χαρούμενος. Στο μέρος όπου έζησα τόσες πολλές αξέχαστες στιγμές και εκεί όπου έχω αφήσει ένα κομμάτι από την προσωπική μου ιστορία. Ευχαριστώ τον Ολυμπιακό για τη θερμή υποδοχή κατά τη διάρκεια των διακοπών μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ