ΟΦΗ: Τέλος Γκρόνινγκ και Ντουρμισάι – Ο δεύτερος υπέγραψε στην Νέα Σαλαμίνα

ΟΦΗ: Τέλος Γκρόνινγκ και Ντουρμισάι – Ο δεύτερος υπέγραψε στην Νέα Σαλαμίνα

Τη λύση της συνεργασίας με τον Σεμπάστιαν Γκρόνινγκ και τον Φιόριν Ντουρμισάι, ανακοίνωσε ο ΟΦΗ κι έτσι κλείνει ο κύκλος τους στους «Κρητικούς».

Επίσημα παρελθόν αποτελούν από τον ΟΦΗ οι Φιορίν Ντουρμισάι και Σεμπάστιαν Γκρόνινγκ, με τους δύο παίκτες να λύνουν κοινή συναινέσει τη συνεργασία τους με τους Κρητικούς.

Έτσι, κλείνει ο κύκλος των δύο 26χρονων επιθετικού στο «Γεντί Κουλέ», με τον πρώτο να βρίσκεται στο Ηράκλειο από το καλοκαίρι του 2021 (με εξαίρεση τον περυσινό 6μηνο δανεισμό του στον Ολυμπιακό Λευκωσίας), ενώ ο δεύτερος μετακόμισε στην Ελλάδα τον Γενάρη της φετινής χρονιάς, χωρίς όμως να «πείσει» τον Βάλντας Νταμπράουσκας.

Διαβάστε επίσης: Δημοσίευμα-βόμβα από τη Σερβία: «Τέλος ο Ναν για τον Ολυμπιακό – Μοναδικός στόχος ο Μάικ Τζέιμς»

Συνολικά, ο Ντουρμισάι αγωνίστηκε με την φανέλα του ΟΦΗ σε 37 παιχνίδια, έχοντας 4 γκολ και 2 ασίστ, και ο Γκρόνινγκ σε 8 παιχνίδι, πετυχαίνοντας 1 γκολ.

Αναλυτικά οι δύο ανακοινώσεις του ΟΦΗ:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Fjorin Durmishaj.

Ο 26χρονος επιθετικός ήρθε στον ΟΦΗ το καλοκαίρι του 2021 και στο διάστημα παραμονής του στην ομάδα μας μέτρησε συνολικά 37 συμμετοχές και 4 γκολ, ενώ το προηγούμενο εξάμηνο αγωνίστηκε ως δανεικός στον Ολυμπιακό Λευκωσίας.

Fjorin, σε ευχαριστούμε για την προσφορά σου και σου ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα σου!».

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Sebastian Grønning.

O 26χρονος Δανός επιθετικός ήρθε στον ΟΦΗ τον περασμένο Ιανουάριο και στο διάστημα παραμονής του στην ομάδα μας είχε 8 συμμετοχές και 1 γκολ.

Sebastian, σε ευχαριστούμε για την προσφορά σου και σου ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα σου!».

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της λύσης της συνεργασίας του Φιορίν Ντουρμισάι με τον ΟΦΗ, η Νέα Σαλαμίνα από την Κύπρο ανακοίνωσε την υπογραφή του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ενημερώνει ότι έχει συνάψει συνεργασία με τον 26χρονο Ελληνοαλβανό επιθετικό Fiorin Durmishaj για τα επόμενα 2 χρόνια.

Ο Fiorin έχει αγωνιστεί, μεταξύ άλλων, στο ελληνικό πρωτάθλημα με τα χρώματα του Ολυμπιακού Πειραιώς, Άρη Θεσσαλονίκης, ΑΕΛ και ΟΦΗ ενώ την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό Λευκωσίας για το 2ο μισό του πρωταθλήματος έχοντας 10 συμμετοχές και 4 γκολ. Έχει αγωνιστεί με τα χρώματα της Εθνικής Αλβανίας U21 εννέα φορές πετυχαίνοντας 1 γκολ και κλήθηκε 1 φορά στην Εθνική ανδρών Ελλάδας σε διεθνές φιλικό.

Καλωσορίζουμε τον Fiorin Durmishaj στη μεγάλη οικογένεια της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την ερυθρόλευκη φανέλα!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ