Παναιτωλικός: Ανακοίνωσε τον δανεισμό του Μπαλντασάρα (pic)

Παναιτωλικός: Ανακοίνωσε τον δανεισμό του Μπαλντασάρα (pic)

Ο Παναιτωλικός ανακοίνωσε την απόκτηση του Μπαλντασάρα από την Πλατένσε για την νέα σεζόν, με τη μορφή δανεισμού.

Ο Παναιτωλικός απέκτησε ως δανεικό τον Φράνκο Μπαλντασάρα, με την αργεντίνικη Πλατένσε να το ανακοινώνει νωρίτερα μέσα στη μέρα και η αντίστοιχη των αγρινιωτών να ακολουθεί μερικές ώρες αργότερα.

Ο «Τίτορμος» έχει και οψιόν αγοράς στο δανεισμό του Μπαλντασάρα μέχρι το καλοκαίρι του 2024, όμως για το 50% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή, ο οποίος σύμφωνα με το transfermarkt κοστολογείται στα 500 χιλιάδες ευρώ.

Ο χαφ από την Αργεντινή βρίσκεται από την αρχή της εβδομάδας στην Ελλάδα, ενώ ενσωματώθηκε στην αποστολή του Παναιτωλικού στον Βόλο για το φιλανθρωπικό τουρνουά.

Ο 24χρονος μέσος προέρχεται από τις ακαδημίες της Πλατένσε, έχοντας αγωνιστεί 92 φορές, με 5 γκολ και 3 ασίστ, αλλά και 13 κίτρινες κάρτες.

Η σχετική ανακοίνωση του Παναιτωλικού:

Ο Φράνκο Μπαλντασάρα (Franco Baldassarra) αποκτήθηκε με ετήσιο δανεισμό από την Platense έως τον Ιούνιο του 2024 με οψιόν αγοράς. Γεννήθηκε στις 29.09.1998 στην Αργεντινή και αναδείχθηκε ποδοσφαιρικά από τα τμήματα υποδομής της Platense, κάνοντας την πρώτη εμφάνισή του στην επαγγελματική ομάδα το 2019. Έκτοτε έχει ξεπεράσει τις 90 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ