Κηφισιά: Ανακοίνωσε τον Λούμορ Αγκμπενιένου

Κηφισιά: Ανακοίνωσε τον Λούμορ Αγκμπενιένου

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται η ενίσχυση του ρόστερ από την Κηφισιά, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του πρώην παίκτη του Άρη, Λούμορ Αγκμπενιένου.

Η νεοφώτιστη Κηφισιά συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό την ενίσχυση του ρόστερ της ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν για το πρωτάθλημα της Super League.

Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου προχώρησε στην ανακοίνωση της απόκτησης του 27χρονου αμυντικού, Λούμορ Αγκμπενιένου, ο οποίος βρισκόταν στην αγορά των «ελεύθερων» τους τελευταίους πέντε μήνες, αφότου είχε αποχωρήσει από τη Μάλαγα μετά από μία σύντομη θητεία κατά την οποία μέτρησε τρεις συμμετοχές.

Διαβάστε επίσης: Ο Γιοβάνοβιτς τον εξελίσσει, οι μεταγραφές του αυξάνουν την ποιότητα

Ο Λούμορ δεν θα βρεθεί στην χώρα μας για πρώτη φορά, καθώς ο αριστερός οπισθοφύλακας με καταγωγή από την Γκάνα είχε περάσει τη σεζόν 2021/22 από τον Άρη, με τον οποίο είχε μετρήσει μία ασίστ σε δώδεκα συμμετοχές.

Στο παρελθόν, έχει αγωνιστεί επίσης και σε Πορτιμονένσε, Μόναχο 1860, Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Μαγιόρκα και Γκιοζτέπε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Κηφισιάς:

«Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Λούμορ Αγκμπενιένου, ο οποίος αγωνίζεται ως αριστερός ακραίος αμυντικός.

Ο Λούμορ Αγκμπενιένου γεννήθηκε στις 15 Αυγούστου 1996 στην Γκάνα. Σε ηλικία 18 ετών άφησε την πατρίδα του για να μετακομίσει στην Πορτογαλία, εκεί όπου αγωνίστηκε αρχικά στην Πόρτο Β’ κι εν συνεχεία στην Πορτιμονένσε, με την οποία κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή στη LigaPro της Πορτογαλίας.

Μετά από ένα σύντομο πέρασμα από τη Μόναχο 1860, επέστρεψε στην Ιβηρική Χερσόνησο για λογαριασμό της Σπόρτινγκ Λισαβώνας, πανηγυρίζοντας με τον ιστορικό σύλλογο της Πορτογαλίας την κατάκτηση του Κυπέλλου το 2018/19. Ακολούθησαν δύο διαδοχικοί δανεισμοί σε Γκέζτεπε και Μαγιόρκα, πριν πάρει μεταγραφή για τον Άρη.

Το 2021/22 έπαιξε 12 φορές με τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας, ενώ πέρσι αγωνίστηκε στην Ισπανία με τα χρώματα της Μάλαγα.

Ο Λούμορ Αγκμπενιένου έχει υπάρξει επίσης 14 φορές διεθνής με την Γκάνα.

Η ΠΑΕ Κηφισιά τον καλωσορίζει στην οικογένειά της, του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ