Το «αντίο» του Αουγκουστο στον ΠΑΟΚ: «Λέω αντίο σε ένα κλαμπ το οποίο μου άλλαξε την προσωπική και ποδοσφαιρική ζωή μου» (vid)

Το «αντίο» του Αουγκουστο στον ΠΑΟΚ: «Λέω αντίο σε ένα κλαμπ το οποίο μου άλλαξε την προσωπική και ποδοσφαιρική ζωή μου» (vid)

Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο αποχαιρέτησε τον ΠΑΟΚ μέσω μίας όμορφης ανάρτησης στα social media.

Ο Ντούγκλας Αουγκούστο αποχαιρέτησε και τον ΠΑΟΚ, με την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ και τη Ναντ να ανακοινώνουν την μεταγραφή του στην γαλλική ομάδα.

Με ανάρτησή του στα social media ο Βραζιλιάνος άσος έβαλε τον επίλογο στην καριέρα του στην Τούμπα τονίζοντας πως ο Δικέφαλος του άλλαξε τη ζωή.

Διαβάστε επίσης: Κρίσιμες ώρες: Τα δεδομένα για Μάικ Τζέιμς, το plan b και η ειλημμένη απόφαση του Μπαρτζώκα

Η ανάρτηση του Αουγκούστο:

«Σήμερα λέω αντίο σε ένα κλαμπ το οποίο μου άλλαξε την προσωπική και ποδοσφαιρική ζωή μου. Ήμουν τέσσερα χρόνια στον ΠΑΟΚ, στην μαγική πόλη της Θεσσαλονίκης, όπου έζησα πολύ όμορφες και ωραίες στιγμές.

Θα κουβαλάω όλα αυτά τα μαθήματα που έμαθα στον ΠΑΟΚ και ευχαριστώ τις πόρτες που μου ανοίχτηκαν για μένα στην Ευρώπη. Στη Θεσσαλονίκη μεγάλωσαν και οι δύο κόρες μου οι οποίες εύκολα μπορούν να πουν πως δεν θα ξεχάσουν ποτέ τον ΠΑΟΚ και την πόλη.

Τι άλλο μπορώ να πω γι’ αυτή την πόλη και το κλαμπ; Στη Θεσσαλονίκη υπάρχει μόνο μια ομάδα και πάντα θα είμαι ένας από εσάς. ΠΑΟΚάρα σας ευχαριστώ όλους και ειδικά την οικογένεια Σαββίδη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ