«Οριστικά στον Ολυμπιακό ο Μπρίνιτς»

«Οριστικά στον Ολυμπιακό ο Μπρίνιτς»

Δεδομένη η μεταγραφή του 22χρονου εξτρέμ Ιβάν Μπρίνιτς στον Ολυμπιακό όπως τονίζουν και σε Σλοβενία και Κροατία.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να προετοιμάζεται για την ρεβάνς με την Γκενκ όμως την ίδια ώρα «τρέχει» για τα καλά ο μεταγραφικός σχεδιασμός με τον Αντόνιο Κορδόν να ετοιμάζει και για αυτή την εβδομάδα αφίξεις «γεμίζοντας» το ρόστερ που έχει στα χέρια του ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Οι Σκάρπα, Εσέ και Ορτέγκα είναι στον δρόμο για το λιμάνι την ώρα που και η υπόθεση του Ιβάν Μπρίνιτς έχει μπει στην τελική ευθεία με τα δημοσιεύματα από Σλοβενία και Κροατία να αναφέρουν με βεβαιότητα την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Ο άσος της Μάριμπορ μάλιστα αναμένεται μετά το ματς της Πέμπτης με την Φενέρμπαχτσε για τα προκριματικά του Κόνφερενς Λιγκ να πάρει τον δρόμο για την χώρα μας.

Διαβάστε επίσης: Ραγδαίες εξελίξεις με Τζέιμς και Ολυμπιακό: «Ο πιο ρεαλιστικός προορισμός για τον Αμερικανό, αν…»

«Ο Μπρίνιτς μετακομίζει στον Πειραιά. O 22χρονος διεισδυτικός κυνηγός θα ενισχύσει τον πιο επιτυχημένο ελληνικό σύλλογο, τον κολοσσό Ολυμπιακό και θα γίνει η νέα επταψήφια μεταγραφή της Μάριμπορ μετά τον Βιπότνικ, που πήγε στην Μπορντό τον περασμένο μήνα» αναφέρει χαρακτηριστικά η Snportal στην Σλοβενία ενώ και στην Κροατία τα δημοσιεύματα αναφέρουν ως οριστική την μεταγραφή του Κροάτη εξτρέμ. με τίτλο, «Το μεγάλο deal της Μάριμπορ, ο πρώην της Χάιντουκ πάει στον Ολυμπιακό» τονίζεται στην Sportklub.

Με την επικείμενη προσθήκη του Μπρίνιτς ο Μαρτίνεθ θα έχει άλλη μια λύση για τα άκρα της επίθεσης με τους ερυθρόλευκους να ασχολούνται ήδη και με μια ακόμη πρώτης γραμμής επιλογή για να κλείσουν τις θέσεις στα «φτερά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ