Πιέζει την Βελέζ ο Ορτέγκα – «Θέλει να φύγει για τον Ολυμπιακό» (pic)

Πιέζει την Βελέζ ο Ορτέγκα – «Θέλει να φύγει για τον Ολυμπιακό» (pic)

Ο 24χρονος αριστερός μπακ ξεκαθάρισε στη διοίκηση της Βελέζ ότι θέλει να φύγει και να πάει στον Ολυμπιακό - «Αμφίβολο αν θα παίξει κόντρα στην Μπαράκας στις 20/8».

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό για τον Φρανσίσκο Ορτέγκα και τον Ολυμπιακό, με τους Αργεντινούς να επιβεβαιώνουν το ρεπορτάζ του «10.gr».

Όπως διαβάσατε χθες το βράδυ αποκλειστικά στο «10.gr», ο Ορτέγκα ξεκαθάρισε στη διοίκηση της Βελέζ ότι θέλει να φύγει από την αργεντίνικη ομάδα και να αγωνιστεί στην Ευρώπη και τον Ολυμπιακό, με τον 24χρονο αριστερό μπακ να πιέζει όσο μπορεί για να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό η μεταγραφή του στον πειραϊκό σύλλογο. Μάλιστα, όπως ενημερωθήκατε, η Βελέζ βρήκε ήδη τον αντικαταστάτη του, έχοντας ουσιαστικά αποδεχθεί ότι θα χάσει τον κορυφαίο μπακ του αργεντίνικου πρωταθλήματος.

Διαβάστε επίσης: Ραγδαίες εξελίξεις με Τζέιμς και Ολυμπιακό: «Ο πιο ρεαλιστικός προορισμός για τον Αμερικανό, αν…»

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Ορτέγκα, όπως αποκάλυψε to10.gr, ζήτησε νέο ραντεβού με τη διοίκηση της Βελέζ και αναμένεται να συναντηθεί ξανά με τον αθλητικό διευθυντή και «κουμάντο» του συλλόγου, Κρίστιαν Μπασέντας, με σκοπό να εξασφαλίσει ότι η νεά προσφορά του Ολυμπιακού θα γίνει αποδεκτή. Και να ξεκαθαρίσει ότι ο ίδιος έχει πάρει την απόφασή του να φύγει και να συνεχίσει την καριέρα του στους Πειραιώτες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ