«Στην Αργεντινή ο Λοβέρα για να ολοκληρώσει τον δανεισμό του στην Ροζάριο Σεντράλ»

«Στην Αργεντινή ο Λοβέρα για να ολοκληρώσει τον δανεισμό του στην Ροζάριο Σεντράλ»

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Αργεντινή, ο Μαξιμιλιάνο Λοβέρα βρίσκεται ήδη στην πατρίδα του για να ολοκληρώσει τον δανεισμό του στην Ροζάριο Σεντράλ.

Παρελθόν από τον Ολυμπιακό αναμένεται να αποτελέσει σύντομα ο Μαξιμιλιάνο Λοβέρα. Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Αργεντινή, ο 24χρονος άσος βρίσκεται ήδη στην πατρίδα του για να ολοκληρώσει τον δανεισμό του στην Ροζάριο Σεντράλ.

Αυτό αναφέρει η ιστοσελίδα «lacapital», με τον Λοβέρα να μην υπολογίζεται από τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ και να βρίσκει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του σε μία ομάδα που γνωρίζει καλά. Στη Ροζάριο Σεντράλ έπαιξε για τρία χρόνια μέχρι που πωλήθηκε στον Ολυμπιακό το 2019 έναντι 3,3 εκατ. ευρώ, αλλά στους «ερυθρόλευκους» δεν κατάφερε ποτέ να αποδείξει ότι αξίζει μία ευκαιρία.

Διαβάστε επίσης: Τα δύο μειονεκτήματα της ΑΕΚ και το μεγάλο «κιτρινόμαυρο» ατού για αποτέλεσμα στο Ζάγκρεμπ (vids)

Παραχωρήθηκε δανεικός κατά σειρά σε Ράσινγκ Κλαμπ, Ομόνοια και Ιωνικό, για να επιστρέψει τώρα στην ομάδα που τον ανέδειξε. Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, στη συμφωνία θα υπάρξει και οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι, με το deal να ανακοινώνεται μέσα στις επόμενες ώρες.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ