Με συγκεκριμένες προτάσεις αύριο στο Κορωπί ο Κωνσταντίνου

Με συγκεκριμένες προτάσεις αύριο στο Κορωπί ο Κωνσταντίνου

Τη μέρα που η ΠΑΕ είχε υποσχεθεί στους παίκτες που θα τους αποπληρώσει και τον Φεβρουάριο, ο Κωνσταντίνου θα βρεθεί στο προπονητικό κέντρο για να τους δώσει το – νέο – πλάνο της διοίκησης.

Αύριο αναμένεται να βρεθεί στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βασίλης Κωνσταντίνου, προκειμένου να συζητήσει με τους ποδοσφαιριστές για τις οφειλές και για το πλάνο αποπληρωμής.

Ο Κωνσταντίνου είχε επαφή τις προηγούμενες μέρες με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Γιάννη Αλαφούζο, ώστε να καθοριστεί ένα συγκεκριμένο πλάνο και βάσει αυτού να πάει στο Κορωπί ο πρόεδρος της ομάδας.

Γι’ αυτό και η επίσκεψή του καθυστέρησε και όχι γιατί περίμεναν τον Νταμπίζα (επιστρέφει την Πέμπτη) να έρθει στην Ελλάδα. Άλλωστε ο Νταμπίζας θα αναλάβει να «τρέξει» άλλα θέματα και το μόνο που δεν θα ήθελε με το… ξεκίνημα είναι να μπαίνει σε διαδικασία να συζητάει για οφειλόμενα με τους ποδοσφαιριστές.

Ο Κωνσταντίνου θα καταθέσει αύριο συγκεκριμένες προτάσεις προς τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα κληθούν να απαντήσουν θετικά ή αρνητικά. Πρέπει, ωστόσο, να τονίσουμε κάτι πολύ σημαντικό. Αύριο είναι η 15η Μαΐου, η ημερομηνία που ο Κωνσταντίνου είχε υποσχεθεί αποπληρωμή Δεκεμβρίου και Φεβρουαρίου! Ωστόσο, κάτι τέτοιο αποκλείεται να συμβεί, αφού αν είχε σκοπό να πληρώσει η διοίκηση, τότε δεν θα υπήρχε και λόγος να βρεθεί ο Κωνσταντίνου στο Κορωπί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ