Μπαράζ αφίξεων για τον Ολυμπιακό: Έρχονται Εσε και Σκάρπα!

Μπαράζ αφίξεων για τον Ολυμπιακό: Έρχονται Εσε και Σκάρπα!

Μέσα στην ημέρα αναμένονται στην Ελλάδα οι Γκουστάβο Σκάρπα (5μμ) και Σαντιάγκο Εσε (3.15μμ) για να περάσουν από εξετάσεις και να υπογράψουν στην ομάδα του μεγάλου λιμανιού.

Ετοιμος να πραγματοποιήσει δύο ακόμα σπουδαίες μεταγραφές είναι ο Ολυμπιακός, με τους Πειραιώτες να περιμένουν στην Ελλάδα τους Γκουστάβο Σκάρπα και Σαντιάγκο Εσε.

Όπως έχετε ενημερωθεί από to10.gr, μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται στην Αθήνα ο Γκουστάβο Σκάρπα. Ο 29χρονος Βραζιλιάνος φτάνει στις 5μμ στο «Ελ Βενιζέλος» για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στο μεγάλο λιμάνι για να ανεβάσει επίπεδο τους Ερυθρόλευκους και να τους βοηθήσει να πετύχουν τους στόχους τους.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: «Οριστική συμφωνία με την Βελέζ για τον Ορτέγκα»

Εντός, αλλά και εκτός συνόρων. Ενας ποδοσφαιριστής πού μπορεί να αλλάξει εντυπωσιακά το ποιοτικό επίπεδο του Ολυμπιακού και να προσφέρει πολύτιμες λύσεις στον τεχνικό των Πειραιωτών, Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Να δώσει νέα και σημαντικά στοιχεία στην «ερυθρόλευκη» μεσοεπιθετική γραμμή, όπως είναι η φαντασία, η ποιότητα, η δημιουργία. Στοιχεία που τον χαρακτηρίζουν και τον ανέδειξαν ως τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή του Μπραζιλεϊράο για το 2022. Ενας πολύ ποιοτικός μεσοεπιθετικός, με εξαιρετική τεχνική κατάρτιση.

Ενας παίκτης, τον οποίο ήθελε πολύ ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ και θα τον έχει στη διάθεσή του άμεσα, καθώς μέσα στην ημέρα ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός αναμένεται στην Ελλάδα, για να περάσει από τις απαραίτητες  ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στον Ολυμπιακό.

Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τον Σαντιάγκο Εσε, ο οποίος όπως αναμένεται να φτάσει στη χώρα μας τις 3.15μμ. Ο 21χρονος μέσος, όπως έγραψαν οι συμπατριώτες του, τις επόμενες ώρες αναμένεται στην Ελλάδα, για να υπογράψει τετραετές συμβόλαιο με την ομάδα του μεγάλου λιμανιού.

Ο Έσε ήταν ο αρχηγός της Ουρακάν και παρότι είναι μόλις 21 ετών, έχει στο ενεργητικό του ήδη 122 συμμετοχές, με 9 γκολ και 8 ασίστ. Αγωνίζεται με άνεση σε όλες τις «κεντρικές» θέσεις της μεσαίας γραμμής, είτε σαν 6αρι, είτε σαν 8αρι είτε ακόμη και σαν 10αρι. Ο νεαρός άσος είναι διεθνής με την U23 της «Mπλανκοσελέστε» και ενδιαφέρον για την απόκτησή του είχε δείξει τόσο η Αντερλεχτ, όσο και η Μπενφίκα. Ωστόσο, ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα που βγήκε πρώτη στην… κούρσα για την υπογραφή του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ