Ολυμπιακός: «Οριστική συμφωνία με την Βελέζ για τον Ορτέγκα»

Ολυμπιακός: «Οριστική συμφωνία με την Βελέζ για τον Ορτέγκα»

Για οριστικοποίηση της συμφωνίας του Ολυμπιακού με την Βελέζ για την μεταγραφή του Φρανσίσκο Ορτέγκα, κάνουν λόγο οι Αργεντινοί.

Κάθε μέρα όλο και πιο κοντά στο «deal» με την Βελέζ έρχεται ο Ολυμπιακός για την απόκτηση του 24χρονου αριστερού μπακ, Φρανσίσκο Ορτέγκα.

Ο Ολυμπιακός έχει ξεχωρίσει εδώ και μέρες τον παίκτη που θέλει για το αριστερό άκρο της άμυνάς του και δεν είναι άλλος από τον Φρανσίσκο Ορτέγκα της Βελέζ, με την οποία έχει ξεκινήσει διαπραγματεύσεις προκειμένου να βρουν την χρυσή «τομή» στα οικονομικά, αφού σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες τα έχει βρει σε όλα με τον παίκτη όσον αφορά το συμβόλαιο του.

Διαβάστε επίσης: Ραγδαίες εξελίξεις με Εσε: «Είναι στο αεροπλάνο, ταξιδεύει στην Ελλάδα» (pic+vid)

Την χθεσινή είδηση (15/05) που αποκάλυπτε πως η Βελέζ απέκτησε για την θέση του αριστερού μπακ τον Ελίας Γκόμεζ από την Ρίβερ, διαδέχεται το σημερινό δημοσίευμα του Αργεντινού δημοσιογράφου, Ραμίτα Μποζ, που πηγαίνει ένα βήμα παρακάτω το θέμα της μετακίνησης του Ορτέγκα στον Ολυμπιακό. Ο Μποζ αναφέρει πως ο 24χρονος αριστερός μπακ προχώρησε σε αλλαγή μάνατζερ μέσω του οποίου επήλθε συμφωνία για την πώληση του στους «ερυθερόλευκους».

Ο Αργεντινός δημοσιογράφος δεν έμεινε μόνο εκεί, καθώς αποκάλυψε και τους οικονομικούς όρους της συμφωνίας μεταξύ του Ολυμπιακού και της Βελέζ. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του, οι «ερυθρόλευκοι» θα βγάλουν από τα ταμεία τους το ποσό των 4.5 εκατομμυρίων ευρώ, με το αργεντίνικο κλαμπ να διατηρεί ένα ποσοστό μεταπώλησης του παίκτης της τάξης του 20%.

Με αυτά τα δεδομένα φαίνεται πως έχουμε «deal», με τον Ορτέγκα να ετοιμάζεται να ντυθεί στα κόκκινα. Υπενθυμίζεται πως, το 10.gr έχει αναλύσει το αγωνιστικό προφίλ του Ορτέγκα εδώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ