«Χαλάει του Αραούχο στην ΑΕΚ»

«Χαλάει του Αραούχο στην ΑΕΚ»

Σύμφωνα με Μέσο από τη Λατινική Αμερική, ένας τραυματισμός του Αραούχο προκαλεί ενδοιασμούς στην ΑΕΚ η οποία προτίθεται να ακυρώσει τη μεταγραφή του.

Επιπλοκή στην ενδεχόμενη μετακίνηση του Νέστορ Αραούχο από την Αμέρικα στην ΑΕΚ αναφέρει η μεξικάνικη ιστοσελίδα Record, λόγω τραυματισμού του ποδοσφαιριστή στο γόνατο αγωνιζόμενος για την ομάδα του.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός που έλαβε μέρος στην αναμέτρηση της Αμέρικα κόντρα στο Νάσβιλ για το Leagues Cup, τραυματίστηκε στο γόνατο με τον ακριβή χρόνο επιστροφής του σε καλή αγωνιστική κατάσταση να μην είναι σαφής.

Διαβάστε επίσης: Η παρακάμερα της προετοιμασίας του Ολυμπιακού εν όψει Γκενκ (vid)

Ακόμα και αν πληροφορίες από την ομάδα του κάνουν λόγο για όχι σοβαρό τραυματισμό, θα χρειαστεί κάποιο χρονικό διάστημα για την σωστή αποκατάσταση του αθλητή, γεγονός που κατά πάσα πιθανότητα οδηγεί τη μεταγραφή του Αραούχο στην ΑΕΚ προς… ναυάγιο.

Αυτό αναμένεται να συμβεί επειδή ο Αλμέιδα θέλει παίκτες 100% έτοιμους να μπουν και να αγωνιστούν όποτε του ζητηθεί. Με τη σεζόν να αναμένεται πολύ βαριά από άποψης αγωνιστικών υποχρεώσεων, την πρόκληση της εισόδου σε ομίλους Champions League να έρχεται να προστεθεί σε μια σεζόν στην Superleague όπου η ΑΕΚ θα έχει την πίεση του πρωταθλητισμού με το… καλημέρα, δεν μπορεί να «τζογάρει» φέρνοντας έναν ανέτοιμο αγωνιστικά ποδοσφαιριστή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ