Πρεμιέρα για την νεοφώτιστη Κηφισιά στα Ιωάννινα

Πρεμιέρα για την νεοφώτιστη Κηφισιά στα Ιωάννινα

Η δεύτερη ημέρα της Super League έχει στο πρόγραμμα της το... ντεμπούτο της Κηφισιάς στα σαλόνια της κορυφαίας ελληνικής κατηγορίας, η οποία φιλοξενείται στα Ιωάννινα από τον ΠΑΣ.

Με το εντυπωσιακό 2-2 στο Πανθεσσαλικό ξεκίνησε το πρωτάθλημα της Super League, ανάμεσα σε Βόλο και Λαμία, και ΠΑΣ Γιάννινα και Κηφισιά να αποτελούν το σημερινό «μενού».

Ο «Άγιαξ της Ηπείρου» υποδέχεται απόψε (20:00) στους «Ζωσιμάδες» την Κηφισιά του Γιάννη Αναστασίου, στην πρώτη παράσταση της ομάδας των Βορείων προαστίων στην Α΄Εθνική.

Από την μια οι γηπεδούχοι, που θέλουν να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα και να αφήσουν πίσω τους την μέτρια περσινή χρονιά. Με τον Θανάση Στάικο στον πάγκο, ο ΠΑΣ αντιμετωπίζει στην έδρα του την Κηφισιά σε μια πρεμιέρα που κρύβει «παγίδες».

Η «παγίδα» ακούει στο όνομα Κηφισιά. Η ομάδα του κόουτς Αναστασίου πήρε πέρσι την άνοδο από την Super League 2 και στοχεύει σε ένα καλό ξεκίνημα στην παρουσία της στα κορυφαία σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η ενίσχυση της ομάδας ήταν πολύ θετική το καλοκαίρι που μας πέρασε και το μόνο που μένει να φανεί είναι η απόδοση της μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Σέντρα στους «Ζωσιμάδες» στις 20:00.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ