Ωρα… πρόκρισης για την ΑΕΚ στην «Αγιά Σοφιά»

Ωρα… πρόκρισης για την ΑΕΚ στην «Αγιά Σοφιά»

Για την πρόκριση και τον Μιχάλη κόντρα στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ η ΑΕΚ.

Το εισιτήριο για τα playoffs του Champions League θέλει να σφραγίσει απόψε η ΑΕΚ ( 21:45 / Cosmote Sport 1 HD).

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα υποδέχεται στην κατάμεστη «Αγιά Σοφιά» την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, με την αναμέτρηση να διεξάγεται υπό τη βαριά σκιά της δολοφονίας του Μιχάλη Κατσούρη.

Διαβάστε επίσης: Γιατί αποθέωσε τον Ολυμπιακό ο Μάικ Τζέιμς…

Οι «κιτρινόμαυροι» – που θα αγωνιστούν και για τον αδικοχαμένο Μιχάλη- έχουν το πάνω χέρι για την πρόκριση στον επόμενο προκριματικό γύρο, μετά και το 2-1 του πρώτου αγώνα στο Μάξιμιρ.

Φυσικά, τίποτα δεν έχει τελειώσει, κάτι που ξέρει καλύτερα από όλους ο Ματίας Αλμέιδα. Ο Αργεντινός τεχνικός δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, με τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς να φωνάζει παρών και να τίθεται κανονικά στη διάθεσή του.

Πιθανότατα, ο Πελάδο θα επιλέξει δυο αλλαγές στην ενδεκάδα, σε σχέση με την αναμέτρηση της Κροατίας. Ο Νόρντιν Αμραμπατ βοήθησε αρκετά στο Μάξιμιρ και ενδέχεται να πάρει φανέλα βασικού, αντί του Νίκλας Ελίασον. Παράλληλα, θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί και ο Λάζαρος Ρότα, αντί του Τζιμπρίλ Σιντιμπέ. Κάπως έτσι, ο Ματίας Αλμέιδα προσανατολίζεται να ξεκινήσει τους: Στάνκοβιτς, Ρότα, Χατζισαφί, Βίντα, Μουκουντί, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Άμραμπατ, Πινέδα, Τσούμπερ, Γκαρσία.

Αξίζει να σημειωθεί, πως τα μέτρα ασφαλείας στη Νέα Φιλαδέλφεια θα είναι δρακόντεια, με την ΠΑΕ ΑΕΚ να απευθύνει έκκληση για προσοχή στους οπαδούς της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ