Άρης: Με Κουέστα και Μπράμπετς κόντρα στον ΟΦΗ

Άρης: Με Κουέστα και Μπράμπετς κόντρα στον ΟΦΗ

Ο Ισπανός τερματοφύλακας και ο Τσέχος κεντρικός αμυντικός συμπεριελήφθησαν στην αποστολή του αυριανού (20/8) εκτός έδρας αγώνα με την ομάδα της Κρήτης.

Με δυο νέα πρόσωπα θα αναχωρήσει η αποστολή του Άρη για την Κρήτη, ενόψει του αυριανού (20/8) αγώνα με τον ΟΦΗ για την 1η αγωνιστική της Superleague. Οι Χουλιάν Κουέστα και Γιακούμπ Μπράμπετς τέθηκαν στη διάθεση του Τόλη Τερζή, για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Αντίθετα, εκτός έμεινε ο Ματαρίτα, που θα εκτίσει τη μια αγωνιστικής της ποινής του και ο τραυματίας Σαβέριο.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα της πρεμιέρας με τον Ο.Φ.Η. (20/08), στο πλαίσιο της 1ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024.

Η αποστολή της ομάδας μας (σε λίγη ώρα θα πετάξει για την Κρήτη) για το αυριανό παιχνίδι στο «Θ. Βαρδινογιάννης» (19:30) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Χουτεσιώτης, Montoya, Odubajo, Ferrari, Fabiano Leismann, Brabec, Mvondo, Darida, Đurasek, Rupp, Pavicic, Doukoure, Luis Palma, Menendez, Moberg Karlsson, Loren Moron, Zamora, Χριστοδουλόπουλος, Παναγίδης.

* Εκτός αποστολής έμειναν οι Matarrita (τιμωρημένος), Saverio (τραυματίας), Gray, Fattore, Αηδόνης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ