Άρης: Με μια αλλαγή κόντρα στον ΟΦΗ

Άρης: Με μια αλλαγή κόντρα στον ΟΦΗ

Ο Τερζής παρατάσσει τον Άρη με σύστημα 4-3-3 και τον Ρουπ αντί του Τζούρασεκ στα χαφ, στο σημερινό (20/8, 19.30) εκτός έδρας ματς της 1ης αγωνιστικής της Superleague με την ομάδα της Κρήτης.

Να βγάλει αντίδραση μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό του θέλει ο Άρης στο σημερινό (20/8, 19.30) παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής της Superleague, με αντίπαλο τον ΟΦΗ στην Κρήτη. Ο Τερζής παρατάσσει την ομάδα του με μια αλλαγή σε σχέση με το ματς της Πέμπτης (17/8) με τη Ντιναμό Κιέβου. Συγκεκριμένα ο Ρουπ θα πάρει τη θέση του Τζούρασεκ στα χαφ.

Ο προπονητής του Άρη επέλεξε σύστημα 4-3-3 και τερματοφύλακα τον Χουτεσιώτη. Ο Μοντόγια θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Φεράρι το αριστερό, ενώ οι Φαμπιάνο και Οντουμπάζιο θα είναι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Διαβάστε επίσης: Ιβάν Μπρίνιτς εμπιστευτικό: Αυτός ειναι ο 22χρονος εξτρέμ που έβαλε στην «μηχανή» του ο Ολυμπιακός (vid)

Οι Ζουλ, Ρουπ και Νταρίντα θα αγωνιστούν στα χαφ. Ο Κάρλσον στη δεξιά πλευρά της επίθεσης, ο Πάλμα στην αριστερή και ο Μορόν στην κορυφή. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στην αποστολή συμπεριλήφθηκε μετά από έναν μήνα, περίπου, ο Μπράμπετς.

Στον πάγκο για τον Άρη βρίσκονται οι: Κουέστα, Μπράμπετς, Τζούρασεκ, Πάβισιτς, Ντουκουρέ, Μενέντες, Σαμόρα, Χριστοδουλόπουλος και Παναγίδης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ