Ολυμπιακός: «Σε διαπραγματεύσεις με την Έλτσε για τον Λούκας Μπογέ»

Ολυμπιακός: «Σε διαπραγματεύσεις με την Έλτσε για τον Λούκας Μπογέ»

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Έλτσε για την απόκτηση του 27χρονου επιθετικού, Λούκας Μπογέ, σύμφωνα με τους Αργεντινούς.

Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Λούκας Μπογέ είναι γνωστό και υπαρκτό, αυτό έρχεται να πιστοποιήσει σημερινό δημοσίευμα από την Αργεντινή που αναφέρουν πως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με την Έλτσε για την απόκτηση του 27χρονου Αργεντινού (με ιταλικό διαβατήριο) επιθετικού.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Αργεντίνο δημοσιογράφο, Χερμάν Γκαρσία Γκρόβα, τις διαπραγματεύσεις τις έχει αναλάβει αποκλειστικά ο Τεχνικός Διευθυντής της ομάδας του Πειραιά, Αντόνιο Κορδόν.

Διαβάστε επίσης: Για τον Ολυμπιακό αυτό τον καιρό δεν υπάρχει τίποτα εύκολο…

Σύμφωνα με τον Γκρόβα, η Έλτσε είναι διατεθειμένη να πουλήσει τον Λούκας Μπογέ, ειδικά μετά τον περυσινό υποβιβασμό από την LaLiga στην LaLiga2. Από την άλλη και ο Μπογέ θα ήθελε να αγωνιστεί σε ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστήσει, όπως ο Ολυμπιακός, ο οποίος του δίνει και κάτι έξτρα που είναι το ποδόσφαιρο σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης τον χειμώνα (τουλάχιστον).

Επίσης, σημαντικός παράγοντας στην εξέλιξη των διαπραγματεύσεων είναι πως το συμβόλαιο του Λούκας Μπογέ με την Έλτσε λήγει σε έναν χρόνο (Ιούνιος 2024) και σε περίπτωση που δεν αποχωρήσει το φετινό καλοκαίρι, ο Ισπανικός σύλλογος θα κινδυνεύει να τον χάσει ως ελεύθερο καθώς από τον Ιανουάριο και μετά ο Αργεντινός θα μπορεί να μιλήσει νόμιμα με όποιον σύλλογο επιθυμεί.

Υπενθυμίζουμε, πως ο Μπογέ γνωρίζει το Ελληνικό πρωτάθλημα και ποιος είναι ο Ολυμπιακός καθώς έχει αγωνιστεί ως δανεικός για ένα χρόνο στην ΑΕΚ από την Τορίνο, τη σεζόν 2018/19.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ