Πρώτος στόχος για τον Ολυμπιακό ο Ράφα Μιρ

Πρώτος στόχος για τον Ολυμπιακό ο Ράφα Μιρ

Ο Ράφα Μιρ βρίσκεται σε πρώτο πλάνο για τον Ολυμπιακό.

Στο φουλ οι μεταγραφικές μηχανές στον Ολυμπιακό. Πολλές οι «ερυθρόλευκες» αφίξεις το τελευταίο διάστημα. Έσε, Σκάρπα και Μπρίνιτς έχουν ήδη ανακοινωθεί από τους Πειραιώτες, ενώ το αεροπλάνο για την Ελλάδα αναμένεται να πάρει και ο Φρανσίσκο Ορτέγκα.

Φυσικά, ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να σταματήσει εκεί. Προετοιμάζει το νέο του μεταγραφικό… χτύπημα και αφορά τη γραμμή κρούσης της ομάδας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «κόκκινος πρωταθλητής», Αντόνιο Κορδόν και Ντιέγκο Μαρτίνεθ έχουν καταλήξει στον εκλεκτό για την ερυθρόλευκη επίθεση. Και αυτός είναι ο Ράφα Μιρ της Σεβίλλης.

Κορδόν και Μαρτίνεθ θεωρούν πως ο Μιρ… κουμπώνει άριστα στο παιχνίδι της ομάδας και είναι αποφασισμένοι να τον ντύσουν στα ερυθρόλευκα. Με τις μέρες να περνούν και τον 26χρονο επιθετικό να μην υπογράφει σε κάποιον άλλο σύλλογο, αντιλαμβάνεται κανείς, πως αυξάνονται οι πιθανότητες να δέσει στο μεγάλο λιμάνι.

Ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τη διοίκηση της Σεβίλλης, βάζοντας στο τραπέζι το ενδεχόμενο του δανεισμού του 26χρονου παίκτη.

Το καλό για τους «ερυθρολεύκους» είναι ότι οι Ανδαλουσιανοί δεν υπολογίζουν τον Ράφα Μιρ, ενώ θέλουν να απεμπλακούν και από το βαρύ συμβόλαιό του. Βέβαια, μόνο εύκολη δεν είναι η μεταγραφική υπόθεση για τον Ολυμπιακό, καθώς στην κούρσα για την απόκτησή του βρίσκεται και η Βαλένθια.

Από εκεί και πέρα, πάντα παραμένει στο κάδρο και η περίπτωση του Λούκας Μπογέ για τον Ολυμπιακό. Πολλές οι δυσκολίες στην υπόθεση, με την Έλτσε να ζητάει αρχικά 8 εκατ. ευρώ συν 2 εκατομμύρια ως μπόνους επίτευξης στόχων. Βέβαια, οι Ισπανοί δε λένε «όχι» και σε μια πρόταση ύψους 6 εκατομμυρίων ευρώ για το 60% των δικαιωμάτων του Αργεντινού παίκτη.

Οπως φαίνεται, έρχονται μεταγραφικές εξελίξεις στον Ολυμπιακό, με τους Πειραιώτες να θέτουν σε πρώτο πλάνο την περίπτωση του Ράφα Μιρ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ