Αποκαλύψεις για τον Μπογέ – «Ο Ολυμπιακός τον θέλει, αλλά…»

Αποκαλύψεις για τον Μπογέ – «Ο Ολυμπιακός τον θέλει, αλλά…»

Σύμφωνα με τους Αργεντινούς, ο Ολυμπιακός διαπραγματεύεται με την Ελτσε, αλλά η ισπανική ομάδα δεν είναι διατεθειμένη να τον δώσει κάτω από 10 εκατ. ευρώ.

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό για τον Λούκας Μπογέ και τον Ολυμπιακό.

Το μεσημέρι ο Αργεντινός δημοσιογράφος, Χερμάν Γκαρσία Γκρόβα, ανέφερε ότι ο Ολυμπιακός διαπραγματεύεται με την ισπανική ομάδα για τον πρώην επιθετικό της ΑΕΚ, τονίζοντας μάλιστα ότι τις διαπραγματεύσεις τις έχει αναλάβει αποκλειστικά ο Τεχνικός Διευθυντής της ομάδας του Πειραιά, Αντόνιο Κορδόν.

Διαβάστε επίσης: Aυτό είναι το deadline για τη μεταγραφή του Ναν – Τι έχει ζητήσει ο Αμερικανός – Όλα τα δεδομένα

Το βράδυ υπήρξαν νέα δημοσιεύματα στην Αργεντινή για τον Ολυμπιακό και τον Λούκα Μπογέ, με το «TyC Sports» να επιβεβαιώνει τις επαφές των δύο ομάδων, όμως, να τονίζει ότι η Ελτσε δεν είναι διατεθειμένη να παραχωρήσει τον πρώην επιθετικό της ΑΕΚ για λιγότερα από 10 εκατ. ευρώ.

Ένα ποσό που είναι απαγορευτικό για τις ελληνικές ομάδες και τον Ολυμπιακό,  ο οποίος όπως τονίζουν οι Αργεντινοί, πιέζει μέσω του Αντόνιο Κορδόν για να ρίξει τις απαιτήσεις της ισπανικής ομάδας. Οι Λατινοαμερικάνοι, μάλιστα, τονίζουν επίσης ότι η ρήτρα αποδέσμευσης που υπάρχει στο συμβόλαιο του Μπογέ με την Ελτσε αγγίζει τα 15 εκατ. ευρώ, ενώ αναφέρουν ότι πριν από λίγες εβδομάδες η Αλαβές προσπάθησε να τον αποκτήσει, αλλά δεν κατάφερε να καλύψει τις απαιτήσεις της Ελτσε, με αποτέλεσμα οι επαφές των δύο συλλόγων να… ναυαγήσουν.

Ο Μπογέ, ο οποίος τη σεζόν 2018-2019 είχε περάσει από την ΑΕΚ έχοντας 6 γκολ και 2 ασίστ σε 36 συμμετοχές, έχει αγωνιστεί συνολικά σε 99 παιχνίδια με τη φανέλα της Ελτσε, έχοντας 23 γκολ και 10 ασίστ στο ενεργητικό του.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το συμβόλαιο του Λούκας Μπογέ με την Έλτσε λήγει σε έναν χρόνο (Ιούνιος 2024) και σε περίπτωση που δεν αποχωρήσει το φετινό καλοκαίρι, ο Ισπανικός σύλλογος θα κινδυνεύσει να τον χάσει ως ελεύθερο καθώς από τον Ιανουάριο και μετά ο Αργεντινός θα μπορεί να μιλήσει νόμιμα με όποιον σύλλογο επιθυμεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ