Επιφυλακτικοί οι παίκτες στην πρόταση Κωνσταντίνου

Επιφυλακτικοί οι παίκτες στην πρόταση Κωνσταντίνου

Εξόφληση των δόσεων Δεκεμβρίου και Φεβρουαρίου έως τις 10 Ιουνίου και εκ νέου συζήτηση για τη δόση του Μαΐου πρότεινε ο Κωνσταντίνου στο παίκτες του Παναθηναϊκού,, που δέχτηκαν το πρώτο σκέλος, αλλά όχι το δεύτερο.

Με συγκεκριμένη πρόταση, έπειτα από συζήτηση που είχε με τον Γιάννη Αλαφούζο, εμφανίστηκε ο Βασίλης Κωνσταντίνου στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού, προκειμένου να συζητήσει με τους παίκτες για τα οφειλόμενα και τις δόσεις Δεκεμβρίου, Φεβρουαρίου και Μαΐου.

Αυτό που πρότεινε η διοίκηση στους παίκτες είναι να τους καταβληθεί μέχρι την Πέμπτη το 50% της ολικής οφειλής Δεκεμβρίου και Φεβρουαρίου και το υπόλοιπο 50% να πληρωθεί με επιταγή που θα έχει ημερομηνία λήξης την 10η Ιουνίου ώστε να γίνει μέχρι τότε η εξόφληση.

Όσον αφορά την τελευταία δόση του Μαΐου, ο Κωνσταντίνου τους είπε πως θα συζητηθεί εκ νέου για το πότε θα εξοφληθεί. Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, οι παίκτες δέχθηκαν θετικά το πρώτο σκέλος για Δεκέμβριο και Φεβρουάριο και ήταν λίγο πιο επιφυλακτικοί για τον Μάιο.

Σύμφωνα πάντα με όσα αναφέρει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, κάποιοι ποδοσφαιριστές δείχνοντας εμπιστοσύνη στις προτάσεις της διοίκησης δεν δέχθηκαν επιταγές θεωρώντας ότι θα εξοφληθουν στις συγκεκριμένες ημερομηνίες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ