«Ολυμπιακός και Μπεσίκτας για Ελ Γκάζι»

«Ολυμπιακός και Μπεσίκτας για Ελ Γκάζι»

Δημοσίευμα από την Ολλανδία συνδέει το όνομα του Ολυμπιακού και της Μπεσίκτας για τον εξτρέμ της Αϊντχόφεν, Ανουάρ Ελ Γκάζι.

Οι εξελίξεις στην Αϊντχόφεν στο θέμα του Ανουάρ Ελ Γκάζι ενδιαφέρουν, σύμφωνα με τους Ολλανδούς, τον Ολυμπιακό και την Μπεσίκτας.

Ο 28χρονος Ολλανδός φαίνεται πως δεν υπολογίζεται από τον τεχνικό της ομάδας, Πέτερ Μπος, κάτι που για το οποίο ο σύλλογος φαίνεται να έχει ενημερώσει τον παίκτη.

Μάλιστα, είναι πιθανόν να τον αφήσουν να φύγει ως ελέυθερος, παρόλο που η Αϊντχόφεν είχε δαπανήσει 2.5 εκατομμύρια για να τον κάνει δικό της από την Άστον Βίλα το περασμένο καλοκαίρι, γράφει η De Telegraaf.

Πιο συγκεκριμένα, στο θέμα του Ολυμπιακού, το Eindhoven Dagblad αναφέρει πως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν δείξει ενδιαφέρον μαζί με την Μπεσίκτας για τον 28χρονο.

Ο ίδιος ο παίκτης, ο οποίος είναι ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους στο ρόστερ της ολλανδικής ομάδας, δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2025, ενώ για το μέλλον του ο ίδιος φαίνεται αναποφάσιστος.

Θα προτιμούσε να παραμείνει στην χώρα του και να αγωνίζεται με την φανέλα της Αϊντχόφεν και θα αποχωρούσε μόνο εάν έβρισκε τις κατάλληλες συνθήκες στον νέο του σύλλογο.

Την περασμένη σεζόν πραγματοποίησε 32 συμμετοχές, στις οποίες πέτυχε 9 γκολ και μοίρασε 2 ασίστ.

Ο Ελ Γκάζι (που έχει παίξει και στον Άγιαξ), πέρασε τα καλύτερα του χρόνια στην Αγγλία με την φανέλα της Άστον Βίλα, στην οποία έκανε συνολικά 119 συμμετοχές με 26 γκολ και 16 ασίστ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ