ΑΕΚ: Στη διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια για το ματς με τον Πανσερραϊκό

Με σχετική της ανακοίνωση η ΠΑΕ ΑΕΚ γνωστοποίησε πως τα εισιτήρια για την αναμέτρηση κόντρα στον Πανσερραϊκό τέθηκαν σε κυκλοφορία.

Η ΑΕΚ συνεχίζει την προετοιμασία της ενόψει της αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό (26/8, 21:30) στην «OPAP Arena» λίγο πριν τη ρεβάνς με την Αντβέρπ για τα πλέι οφ του Champions League.

Η Ένωση με σχετική της ανακοίνωση έκανε γνωστό πως τα εισιτήρια για το ματς με τους Σερραίους τέθηκαν σε διάθεση, με τον κόσμο της ομάδας να μπορεί να τα προμηθευτεί.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για τον αγώνα της ομάδας μας με τον Πανσερραϊκό (26/8 – 21.30) στην OPAP ARENA.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνει διαδικτυακά, αλλά και τηλεφωνικά από την Ticketmaster, στο 2111981535 και για την αγορά τους είναι υποχρεωτική, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, η αγορά / κατοχή Κάρτας Φίλου ΑΕΚ.Υπενθυμίζεται ότι τα παιδιά απαιτείται να καθίσουν σε ξεχωριστή θέση και κατά συνέπεια είναι απαραίτητη η αγορά εισιτηρίου.

Όποιος φίλος της ΑΕΚ επιθυμεί να αγοράσει εισιτήριο σε θέση για ΑΜΕΑ αμαξίδιο, μπορεί να επικοινωνήσει με το Τμήμα Εισιτηρίων της ΠΑΕ μόνο με e-mail στη διεύθυνση tickets@aekfc.gr».

Αναλυτικά οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από