ΑΕΚ: Το πλάνο του Αλμέιδα για την κορυφή της επίθεσης κόντρα στον Πανσερραϊκό

ΑΕΚ: Το πλάνο του Αλμέιδα για την κορυφή της επίθεσης κόντρα στον Πανσερραϊκό

Οι σκέψεις του Ματίας Αλμέιδα για την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Πανσερραϊκό.

Η ΑΕΚ αφήνει πίσω της την ήττα από την Αντβέρπ για τα πλέι οφ του Champions League και πλέον στρέφει την προσοχή της στην αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Superleague, όπου θα κάνει και πρεμιέρα στο πρωτάθλημα (θυμίζουμε η πρεμιέρα της είχε αναβληθεί λόγω του ματς με την Ντιναμό).

Ο Ματίας Αλμέδια καταστρώνει τα πλάνα του έχοντας σημαντικά προβλήματα όσον αφορά την επιθετική του γραμμή. Όλα αυτά καθώς ο Αργεντίνος τεχνικός είδε τον Λιβάι Γκαρσία να αποχωρεί τραυματίας από το παιχνίδι με τους Βέλγους. Οι εξετάσεις που υποβλήθηκε ο παίκτης έδειξαν πως έχει ένα τράβηγμα στον τετρακέφαλο και θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τη ρεβάνς με την Αντβέρπ.

Παράλληλα, ούτε ο Εζέκιελ Πόνσε θα είναι στη διάθεση του Αλμέιδα, καθώς το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ κουβαλά τιμωρία από την περσινή αγωνιστική περίοδο, όταν έπαιζε στην Έλτσε.

Έτσι ο 49χρονος τεχνικός προορίζει τον Τόμ Φαν Βέερτ για την αρχική ενδεκάδα, αφού πλέον είναι ο μοναδικός καθαρός επιθετικός έχει διαθέσιμο. Ο Ολλανδός φορ έχει παραμείνει ως τρίτη λύση, όμως αναμένεται να πάρει χρόνο για να προσπαθήσει να δείξει τι αξίζει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ