Ο ΠΑΟΚ θέλει δανεικό επιθετικό της Ρεάλ Μαδρίτης (vid)

Ο ΠΑΟΚ θέλει δανεικό επιθετικό της Ρεάλ Μαδρίτης (vid)

Σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους, ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του 21χρονου επιθετικού της Ρεάλ Μαδρίτης, Ζεσούς Ρέινιερ.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε αναζήτηση επιθετικού και σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους «χτύπησε» την πόρτα της Ρεάλ Μαδρίτης για τον 21χρονο στράικερ, Ζεσούς Ρέινιερ.

Όπως αναφέρει το βραζιλιάνικο Μέσο «UOL», ο Δικέφαλος του Βορρά βρίσκεται σε επαφές με την Ρεάλ Μαδρίτης για τον δανεισμό του νεαρού φορ, ο οποίος δεν βρίσκεται στα πλάνα του Κάρλο Αντσελότι για τη φετινή σεζόν και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Διαβάστε επίσης: Η Τσουκαρίτσκι και ο νέος Ολυμπιακός μετά τους Σέρβους…

Ο Ζεσούς Ρέινιερ αποκτήθηκε από τη Ρεάλ Μαδρίτης το 2020, όταν τότε αγωνιζόταν στην Φλαμένγκο, με την ισπανική ομάδα μάλιστα να πληρώνει 30 εκατ. ευρώ στον βραζιλιάνικο σύλλογο. Ο Λατινοαμερικάνος επιθετικός, όμως, δεν κατάφερε να βρει θέση στο ρόστερ των Μερέγχες, με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν οι δανεισμοί σε Ντόρτμουντ και Χιρόνα.

Ο Ρέινιερ έχει συμβόλαιο μέχρι το 2026, αλλά δεν θα βρίσκεται ούτε φέτος στο ρόστερ της Ρεάλ Μαδρίτης, με τον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους, να βρίσκεται σε επαφές με τον ισπανικό σύλλογο για να αποκτήσει ως δανεικό τον 21χρονο επιθετικό.

Ο Λατινοαμερικάνος επιθετικός μέχρι τώρα έχει αγωνιστεί συνολικά σε 75 αναμετρήσεις στην καριέρα του, έχοντας απολογισμό 11 γκολ και 5 ασίστ.

Δείτε τον εν δράσει:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ