Επιστρέφει την επόμενη εβδομάδα ο Μαρτίνς

Επιστρέφει την επόμενη εβδομάδα ο Μαρτίνς

Ο Πορτογάλος τεχνικός είναι αυτές τις μέρες στην Πορτογαλία αλλά αναμένεται να επιστρέψει την επόμενη εβδομάδα στην χώρα μας. Ο Μαρτίνς θα έρθει για μόνιμη εγκατάσταση στην χώρα μας. Ο σχεδιασμός του νέου ρόστερ και η προετοιμασία κυριαρχούν στην καθημερινότητα του 48χρονου προπονητή.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς βρίσκεται εδώ και μια εβδομάδα στην πατρίδα του και ετοιμάζει τα πράγματα του για να έρθει για μόνιμη εγκατάσταση στην Ελλάδα. Οι πληροφορίες λοιπόν αναφέρουν πως ο νέος τεχνικός της ομάδας του λιμανιού έχει προγραμματίσει την επιστροφή του στην χώρα μας την επόμενη εβδομάδα κι αυτή την φορά θα έρθει για μόνιμη εγκατάσταση.

Ο Μαρτίνς θα έρθει στην χώρα μας μαζί με τους συνεργάτες του και οι πληροφορίες αναφέρουν πως είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να προχωρήσουν οι ερυθρόλευκοι σε συνεργασία με Πορτογάλο διατροφολόγο. Αυτό όμως είναι κάτι που θα οριστικοποιηθεί τις επόμενες μέρες.

Η επιστροφή του Πέδρο Μαρτίνς στην Ελλάδα θα σηματοδοτήσει και εξελίξεις σε ότι αφορά θέματα που έχουν να κάνουν με την προετοιμασία της ομάδας του λιμανιού στο Ζέεφελντ. Ο Πορτογάλος προπονητής θα είναι (όπως και την προηγούμενη φορά που ήταν στην χώρα μας) πολλές ώρες στο προπονητικό κέντρο των πειραιωτών, σχεδιάζοντας όλο το πρόγραμμα της προετοιμασίας, σε συνεργασία φυσικά με το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού.

Γίνεται βέβαια εύκολα αντιληπτό πως ο Πέδρο Μαρτίνς είναι σε ανοιχτή γραμμή με τους διοικούντες τον Ολυμπιακό για τις μεταγραφικές υποθέσεις της ομάδας. Ο Πορτογάλος κόουτς έχει κάνει τις εισηγήσεις του στην διοίκηση του συλλόγου και η προτεραιότητα του Μάρτινς είναι η απόκτηση του Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού της Γκιμαράες, Πεδράο.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ