Κωνσταντίνου : «Ευχαριστώ Ουζουνίδη και παίκτες»

Κωνσταντίνου : «Ευχαριστώ Ουζουνίδη και παίκτες»

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου ευχαρίστησε τον Μαρίνο Ουζουνίδη και τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού για την προσπάθεια που έκαναν αυτή τη δύσκολη χρονιά.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Βασίλης Κωνσταντίνου, μετά την συνάντηση με τον Μαρίνο Ουζουνίδη και το τεχνικό τιμ του τριφυλλιού μίλησε στην κάμερα της NOVA κι ευχαρίστησε τόσο τον Έλληνα τεχνικό, όσο και τους ποδοσφαιριστές των πρασίνων για την προσπάθεια που έκαναν στη φετινή σεζόν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Θα ήθελα πρώτα απ’ όλα να ευχαριστήσω τον Μαρίνο τον Ουζουνίδη και όλο το προπονητικό τιμ για τις τεράστιες προσπάθειες που κατέβαλλε, τιμώντας τον σύλλογο με όλες του τις δυνάμεις και κατάφερνε κάθε φορά να παρουσιάζει μία ομάδα που να στέκεται στις περιστάσεις και να παίζει καλό ποδόσφαιρο.

Θέλω να ευχαριστήσω επίσης τους παίκτες που συνέχισαν να δουλεύουν σκληρά και παρ’όλες τις αντίξοες συνθήκες που επικρατούσαν στον σύλλογο κατάφεραν να φτάσουν την ομάδα σε πάρα πολύ καλό αγωνιστικό σημείο. Είναι περιπτώσεις που όλη τη χρονιά έγιναν στο Απήλιο και νομίζω ότι οι όσοι ποδοσφαιριστές μείνουν θα πρέπει να συνεχίσουν με το ίδιο πάθος και την ίδια αγάπη για να φτάσουν τον Παναθηναϊκό εκεί που του αξίζει. Θέλω να ευχαριστήσω επίσης για άλλη μία φορά τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα αποχωρήσουν για όλα αυτά που έκαναν στην ομάδα αυτή την τελευταία χρονιά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ