Στην Τούμπα το Πανσερραϊκός – Παναιτωλικός

Στην Τούμπα το Πανσερραϊκός – Παναιτωλικός

Ο Πανσερραϊκός θα αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό για την τρίτη αγωνιστική στο γήπεδο της Τούμπας, την οποία είχαν δηλώσει ως δεύτερη έδρα οι νεοφώτιστοι. Τι συμβαίνει με το Κηφισιά - Ατρόμητος.

Το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι των νεοφώτιστων δεν θα είναι μπροστά στο κοινό τους. Πανσερραϊκός και Κηφισιά αγωνίστηκαν στις πρώτες δύο αγωνιστικές εκτός έδρας ώστε να προλάβουν να γίνουν οι κατάλληλες ετοιμασίες στα γήπεδα τους, όμως κάτι τέτοιο δεν επετεύχθη.

Το γήπεδο των Σερρών δεν βρίσκεται ακόμη στην κατάλληλη κατάσταση, επομένως η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία μετά τις αναμετρήσεις σε Γ. Καραϊσκάκης και Opap Arena, θα αναγκαστεί να δώσει το τρίτο της παιχνίδι στην Τούμπα.

Και αυτό διότι ο Πανσερραϊκός είχε δηλώσει το γήπεδο του ΠΑΟΚ ως δεύτερη έδρα, με αποτέλεσμα η αναμέτρηση της τρίτης αγωνιστικής απέναντι στον Παναιτωλικό να διεξάγεται στην Τούμπα, όπως ανακοίνωσε και η Super League 1.

Στην ίδια μοίρα και η Κηφισιά, με την δεύτερη νεοφώτιστη ομάδα να αναγκάζεται αν δώσει το πρώτο εντός έδρας παιχνίςδι της απέναντι στον Ατρόμητο, στην Λαμία.

Το γήπεδο της Καισαριανής δεν θα είναι έτοιμο σύντομα, επομένως η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου μετά τους «Ζωσιμάδες» και την Τούμπα, θα αγωνιστεί στο Δ.Α.Κ Λαμίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ