«Κοιτάζει Ματετά ο Ολυμπιακός»

«Κοιτάζει Ματετά ο Ολυμπιακός»

Δημοσίευμα της γαλλικής ιστοσελίδας foot αναφέρει πως οι ερυθρόλευκοι έχουν στα υπόψιν τον επιθετικό της Χάβρης, Ζαν Φιλίπ Ματετά. Ο παίκτης ανήκει στην Λιόν κι έχει παραχωρηθεί στην Χάβρη με την μορφή δανεισμού.

Ο Ολυμπιακός είναι σε αναζήτηση επιθετικού για να ενισχύσει την φροντ λάιν του ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου και η γαλλική ιστοσελίδα foot ααναφέρει πως οι ερυθρόλευκοι «κοιτάζουν την περίπτωση του Ζαν Φιλίπ Ματετά».

Ο 20χρονος επιθετικός αγωνίστηκε την φετινή σεζόν στην Χάβρη και σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ είναι πιθανό το ενδεχόμενο αποχώρησης του από την Χάβρη, καθώς η γαλλική ομάδα δεν εξασφάλισε την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία.

«Ο Ματετά ανήκει στην Λιόν αλλά έχει δοθεί δανεικός στην Χάβρη. Κανείς δεν γνωρίζει αν ο παίκτης θα μείνει στην ομάδα, αλλά το σίγουρο είναι πως δεν επιθυμεί να γυρίσει στην Λιόν. Ο λόγος είναι πως δεν θα βρει χρόνο συμμετοχής. Θα πρέπει όμως να σημειωθεί ότι για το μέλλον του Ματετά δεν υπάρχει μόνο η Χάβρη.

Υπάρχει και η προοπτική του Ολυμπιακού για τον 20χρονο επιθετικό, ο οποίος είναι διεθνής  με την under 19 της Γαλλίας. Ο Ματετά έχει συμβόλαιο μέχρι το 2021 και κοστολογείται από την ομάδα του με 2,5 εκατ. ευρώ», αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ.

Ο νεαρός Γάλλος επιθετικός έκανε πολύ καλή χρονιά με την Χάβρη, έχοντας πετύχει 17 γκολ και αυτό φυσικά μόνο απαρατήρητο δεν έχει περάσει. Ο Ματετά έχει ανεβάσει τις «μετοχές» του με τις φετινές εμφανίσεις και αρκετές ομάδες αναμένεται να «χτυπήσουν» την πόρτα της Λιόν, εκφράζοντας ενδιαφέρον για την απόκτηση του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ