Στο προσκήνιο ξανά για τον Ολυμπιακό ο Ακουόκου – Τι αποκαλύπτουν οι Ισπανοί… (vids)

Στο προσκήνιο ξανά για τον Ολυμπιακό ο Ακουόκου – Τι αποκαλύπτουν οι Ισπανοί… (vids)

Το όνομα του Πολ Ακουόκου επανέρχεται στη μεταγραφική ατζέντα του Ολυμπιακού, σύμφωνα με τους Ισπανούς, που τονίζουν ότι είναι δεδομένο πλέον ότι αποχωρεί από την Μπέτις.

Ο Ολυμπιακός απασχολεί πολύ συχνά τα ισπανικά ΜΜΕ από την ημέρα που ανέλαβε ο Αντόνιο Κορδόν και ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ και τα σενάρια δίνουν και παίρνουν σχετικά με τη μεταγραφική ενίσχυση των Πειραιωτών.

Ένα από τα ονόματα που έχουν γραφτεί στο παρελθόν για τους ερυθρόλευκους και επαναφέρουν στο προσκήνιο οι Ίβηρες είναι και αυτό του Πολ Ακουόκου, που αγωνίζεται στη Ρεάλ Μπέτις.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το «Estadiodeportivo», ο Ολυμπιακός δεν αποκλείεται να ασχοληθεί με την περίπτωση του Ιβοριανού μέσου στις τελευταίες μέρες των μεταγραφών, καθώς άλλαξαν τα δεδομένα σχετικά με την παραμονή του στους «βερδιμπλάνκος».

Συγκεκριμένα, υπήρξε απόφαση για παραμονή του Γκουίντο Ροντρίγκες, απορρίποντας πρόταση της Λιόν έναντι 12+3 εκατ. ευρώ, ενώ ο ποδοσφαιριστής ανανέωσε με καλύτερους όρους μάλιστα το συμβόλαιο του.

Η εξέλιξη αυτή επηρεάζει άμεσα τον Ακουόκου και το μέλλον του στην Μπέτις, με τον Ολυμπιακό και άλλες ομάδες να επανέρχονται για την απόκτηση του, σύμφωνα με το δημοσίευμα. Μάλιστα, εκτός από τους Πειραιώτες λέγεται ότι υπάρχει ενδιαφέρον από τις Χετάφε, Βαλένθια και Γρανάδα με την τελευταία να είναι σε προχωρημένες επαφές, ενώ τον παίκτη τον θέλουν και ομάδες από τη Μέση Ανατολή και το Μεξικό.

Ο Ακουοκού αρέσει στους Μαρτίνεθ και Κορδόν όπως αναφέρεται, ενώ έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024. Είναι γεννημένος στις 20 Δεκεμβρίου του 1997 στο Αμπιτζάν και έχει ύψος 1,81μ. Άρχισε την καριέρα του στη φινλανδική Εκενές το 2016 και πήγε δανεικός στην Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ ως το καλοκαίρι του 2018.

Από εκεί συνέχισε στο Ισραήλ, αλλά στη Μακάμπι Ρισόν, ενώ από το 2018 ανήκει στην Μπέτις, αρχικά για δύο σεζόν στην Β’ ομάδα και από το 2020 στην πρώτη ομάδα. Με τη φανέλα της ομάδας από την Ανδαλουσία μετρά συνολικά 42 συμμετοχές και 1 ασίστ, ενώ είναι διεθνής με την Ακτή Ελεφαντοστού. Πρώτη του συμμετοχή στην εθνική ήταν στις 22 Μαρτίου του 2022, ενώ συνολικά έχει 4 ματς με το εθνόσημο σε όλα ως αλλαγή.

Δείτε τον Ακουοκού σε βίντεο: 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ