«Ολυμπιακός και Χιρόνα παλεύουν για τον Ακουόκου»

«Ολυμπιακός και Χιρόνα παλεύουν για τον Ακουόκου»

Η Μπέτις έχει βγάλει προς πώληση τον Πολ Ακουόκου και σύμφωνα με δημοσίευμα ο Ολυμπιακός και η Χιρόνα είναι οι δύο ομάδες που «μάχονται» για την απόκτησή του.

Δημοσίευμα από την Ισπανία έγραφε χθες για πρόταση ύψους δύο εκατ. ευρώ του Ολυμπιακού στην Μπέτις για την απόκτηση του Πολ Ακουόκου ο οποίος είναι υπό παραχώρηση. Σε νεότερο ρεπορτάζ από το εξωτερικό και συγκεκριμένα από την ιστοσελίδα «comuniate.com», αναφέρεται σήμερα ότι οι Πειραιώτες και η Χιρόνα παλεύουν για την απόκτηση του Ιβοριανού άσου.

Ο 25χρονος χαφ δεν υπολογίζεται από τον Μανουέλ Πελεγκρίνι στην Μπέτις και μπαίνοντας στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του έχει βγει προς πώληση. Οι «ερυθρόλευκοι» όμως δεν είναι μόνοι τους σε αυτή την ιστορία αφού πολύ ψηλά στη λίστα της έχει τον Ακουόκου και η Χιρόνα μετά την παραχώρηση του Οριόλ Ρομέου στην Μπαρτσελόνα.

Διαβάστε επίσης: Συνάντηση Μητσοτάκη με τον πρόεδρο της UEFA – Κυβερνητική σύσκεψη με τους ιδιοκτήτες ΠΑΕ

Mάλιστα η ισπανική ομάδα εμφανίζεται να τον έχει και ως πρώτο της στόχο και μένει να δούμε ποια θα είναι η κατάληξη αυτής της υπόθεσης. Στο δημοσίευμα πάντως αναφέρεται πως η πρόταση του Ολυμπιακού απορρίφθηκε από την Μπέτις και αναμένεται πλέον η επόμενη κίνηση από πλευράς Πειραιωτών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ