«Δυνατά για Σολμπάκεν ο Ολυμπιακός» (vids)

«Δυνατά για Σολμπάκεν ο Ολυμπιακός» (vids)

Ο Ολυμπιακός φέρεται να ασχολείται σοβαρά με την περίπτωση του Όλα Σολμπάκεν, που ανήκει στη Ρόμα και αγωνίζεται ως εξτρέμ...

Ο Ολυμπιακός έχει αποκλειστικά το μυαλό του στη ρεβάνς με την Τσουκαρίτσκι για τα play off του Europa League και έχει αποκλειστικό στόχο να «κλειδώσει» την πρόκριση του στους ομίλους της διοργάνωσης.

Οι ερυθρόλευκοι ωστόσο έχουν μπει και στην τελική ευθεία σχετικά με την ενίσχυση τους και τις κινήσεις που θα ολοκληρώσουν το «παζλ» των μεταγραφών. Μια από αυτές είναι και η απόκτηση ενός ακόμη εξτρέμ, με τα ονόματα που ακούγονται να είναι πολλά.

Ένας ακόμη ποδοσφαιριστής που προστέθηκε στη λίστα του Ολυμπιακού φέρεται να είναι και ο Όλα Σολμπάκεν, ο οποίος αγωνίζεται στη Ρόμα. Σύμφωνα με τον «Κόκκινο Πρωταθλητή», οι Πειραιώτες έχουν ξεκινήσει τις επαφές για την απόκτηση του 24χρονου άσου της ιταλικής ομάδας, είτε με αγορά, είτε με τη μορφή του δανεισμού.

Η περίπτωση του δεν είναι απλή, καθώς υπάρχει ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες τόσο από την Ιταλία, αλλά και από τη Γαλλία. Παρόλα αυτά, ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει μπει δυνατά όπως αναφέρει το δημοσίευμα για την απόκτηση του και δίνει «μάχη» με τις Σασουόλο, Μπολόνια και Λιλ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σολμπάκεν έχει συμβόλαιο με τη Ρόμα έως το καλοκαίρι του 2027 και χρηματιστηριακή αξία 3.500.00 ευρώ. Πριν πάει στην Ιταλία πήρε δύο πρωταθλήματα στην πατρίδα του με την Μπόντο Γκλιμτ, με την οποία έφτασε την άνοιξη του 2022 στα προημιτελικά του Europa Conference League.

Πρόκειται για έναν υψηλόσωμο παίκτη (1.86 μ.) που μπορεί να αγωνιστεί και στα δύο άκρα της επίθεσης. Στη Ρόμα είχε υπογράψει ως ελεύθερος πριν από λίγους μήνες και πιο συγκεκριμένα τον Ιανουάριο.

Στην πρωτεύουσα της Ιταλίας έπαιξε 14 παιχνίδια στη Serie A (7 βασικός κι 7 αλλαγή) έως το τέλος της περασμένης σεζόν και φέτος έπαιξε ως αλλαγή και στην πρεμιέρα της ομάδας του Ζοσέ Μουρίνιο κόντρα στην Ελλάς Βερόνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ