«Διαπραγματεύσεις Λιντς – Ρόμα για τον Σολμπάκεν» (pic)

«Διαπραγματεύσεις Λιντς – Ρόμα για τον Σολμπάκεν» (pic)

Σύμφωνα με τους Βρετανούς, η Λιντς βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Ρόμα για την απόκτηση του Νορβηγού εξτρέμ.

Εξελίξεις στην υπόθεση του Όλα Σολμπάκεν, με τους Βρετανούς να αποκαλύπτουν συζητήσεις της Λιντς με τη Ρόμα για την απόκτηση του Νορβηγού μεσοεπιθετικού. Σύμφωνα με την «Daily Mail» η βρετανική ομάδα χτύπησε την πόρτα της Ρόμα και οι σύλλογοι βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για τη μεταγραφή του 24χρονου εξτρέμ.

Οι άνθρωποι της Λιντς, όπως τονίζουν στο Νησί, βλέπουν στο πρόσωπο του Σολμπάκεν τον αντικαταστάτη του Σινιστέρα, ο οποίος αποχωρεί από τον βρετανικό σύλλογο. Εάν επιβεβαιωθούν τα βρετανικά δημοσιεύματα, τότε ο Ολυμπιακός έχει αποκτήσει έναν πολύ ισχυρό ανταγωνιστή στη μάχη που δίνει για την απόκτηση του Όλα Σολμπάκεν.

Διαβάστε επίσης: Αποθέωση για τον κόσμο του Ολυμπιακού: «Είσαι στο Λέσκοβατς, αλλά νομίζεις ότι είσαι στον Πειραιά»

Όπως ενημερωθήκατε από to10.gr, ο Νορβηγός μεσοεπιθετικός βρίσκεται στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας του Ολυμπιακού και οι άνθρωποι της ομάδας του μεγάλου λιμανιού κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να ντυθεί στα ερυθρόλευκα ο Σκανδιναβός εξτρέμ.

Οι επόμενες ώρες θα είναι κρίσιμες για την υπόθεση του Όλα Σολμπάκεν, με την Λιντς να έχει μπει δυναμικά στο κόλπο για την απόκτηση του Νορβηγού, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα ρεπορτάζ στην Μεγάλη Βρετανία.

Η σχετική ανάρτηση:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ