Για το απόλυτο πριν την διακοπή Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ – Δύσκολες αποστολές για Παναθηναϊκό και ΑΕΚ

Για το απόλυτο πριν την διακοπή Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ – Δύσκολες αποστολές για Παναθηναϊκό και ΑΕΚ

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Λαμία στο «Γ. Καραϊσκάκης» με στόχο το 3Χ3, την ώρα που Παναθηναϊκός και ΑΕΚ δοκιμάζονται στις έδρες των ΠΑΣ Γιάννινα και Βόλου αντίστοιχα.

Με πέντε αναμετρήσεις ολοκληρώνεται η δράση της 3ης αγωνιστικής της Superleague.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Λαμία στο «Γ.Καραϊσκάκης» (20:00), με στόχο το 3Χ3 πριν την διακοπή του πρωταθλήματος, το οποίο θα τον διατηρήσει στην κορυφή της βαθμολογίας, αλλά θα του δώσει και την κατάλληλη ψυχολογία και ηρεμία, ώστε να δουλέψει ενόψει της συνέχειας.

Από την άλλη η Λαμία έχει ξεκινήσει ιδανικά το φετινό πρωτάθλημα, καθώς μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα της πρεμιέρας κόντρα στον Βόλο, κατάφερε να πάρει και το πρώτο τρίποντο της σεζόν, επικρατώντας με 1-0 εντός έδρας επί του Άρη χάρη στο γκολ του Καρλίτος.

Διαβάστε επίσης: Μπιανκόνε, Κουγιατέ «έτοιμοι» για τον Ολυμπιακό – Η σημείωση για Ντένις

Την ίδια ώρα ΟΦΗ και ΠΑΟΚ διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο «Γεντί Κουλέ», με τους ασπρόμαυρους να θέλουν να δώσουν συνέχεια στο νικηφόρο σερί τους, σε μια έδρα που παραδοσιακά δυσκολεύονται. Ο Δικέφαλος του Βορρά προέρχεται από το 2/2 κόντρα σε Κηφισιά και Αστέρα Τρίπολης, ενώ οι Κρητικοί θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα, έπειτα και από την βαριά ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής στην έδρα του Αστέρα Τρίπολης.

Στις (20:00) είναι προγραμματισμένη και η αναμέτρηση του Άρη με τον Αστέρα Τρίπολης, σε ένα ματς στο οποίο ο Άκης Μάντζιος θα κάνει το ντεμπούτο του στην τεχνική ηγεσία των κίτρινων, έπειτα από την επιστροφή του στην ομάδα, με τους Θεσσαλονικείς να ψάχνουν το πρώτο τρίποντο της σεζόν, θέλοντας να… σβήσουν το άσχημο ξεκίνημα σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Στην αντίπερα όχθη ο Αστέρας ταξίδεψε στην Θεσσαλονίκη με αρκετά καλή ψυχολογία και αισιοδοξία για ένα θετικό αποτέλεσμα, έπειτα και από την εντός έδρας νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής με το εμφατικό 3-0 κόντρα στον ΟΦΗ.

Λίγη ώρα αργότερα (21:30) την «σκυτάλη» παίρνει η ΑΕΚ με την Ένωση να δοκιμάζεται στον Βόλο κόντρα στην τοπική ομάδα, θέλοντας να αφήσει πίσω της τόσο τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό από την Αντβέρπ, όσο και το στραβοπάτημα της πρεμιέρας κόντρα στον Πανσερραϊκό.

Από την άλλη οι γηπεδούχοι πρέπει να διαχειριστούν το δύσκολο πρόγραμμα που έχουν στην αρχή του πρωταθλήματος, ψάχνοντας το πρώτο τρίποντο της σεζόν, έπειτα από την ήττα κόντρα στον Παναθηναϊκό, αλλά και το ισόπαλο αποτέλεσμα της πρώτης αγωνιστικής απέναντι στη Λαμία.

Στο τελευταίο χρονικά ματς του προγράμματος ο Παναθηναϊκός του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, δοκιμάζεται στους «Ζωσιμάδες» κόντρα στον ΠΑΣ σε ένα ματς που κρύβει… παγίδες. Το τριφύλλι το οποίο προέρχεται από τον μεσοβδόμαδο αποκλεισμό από την Μπράγκα, ψάχνει την νίκη που θα το στείλει στους έξι βαθμούς και στο 2/2, με την ομάδα του Θανάση Στάικου από την άλλη να θέλει να δώσει συνέχεια στις εξαιρετικές εμφανίσεις και στα θετικά αποτελέσματα.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα:

20:00 Άρης-Αστέρας Τρίπολης

20:00 ΟΦΗ-ΠΑΟΚ

20:00 Ολυμπιακός-Λαμία

21:30 Βόλος-ΑΕΚ

21:45 ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ