Αυτή είναι η νέα ομάδα του Γκάνεα

Αυτή είναι η νέα ομάδα του Γκάνεα

Επιστρέφει στην πατρίδα του ο 31χρονος αριστερός μπακ.

Στην Στεάουα Βουκουρεστίου θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κρίστιαν Γκάνεα με τον Ρούμανο μπακ έτσι να επιστρέφει στην πατρίδα του. Ο 31χρονος μπακ δεν βρισκόταν στα αρχικά πλάνα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, έπειτα και από την περιπέτεια υγείας που είχε ως αποτέλεσμα να μείνει μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ενδιαφέρον για την περίπτωση του έδειξε πρόσφατα και η Λαμία, ωστόσο επιθυμία του ίδιου ήταν να επιστρέψει στο πρωτάθλημα της χώρας του, προκειμένου να διεκδικήσει την επιστροφή του στην εθνική ομάδα της Ρουμανίας.

Διαβάστε επίσης: Για το απόλυτο πριν την διακοπή Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ – Δύσκολες αποστολές για Παναθηναϊκό και ΑΕΚ

Μάλιστα την μεταγραφή επιβεβαίωσε και ο ισχυρός άνδρας της Στεάουα, Τζίτζι Μπεκάλι, ο οποίος μιλώντας στο DigiSport ανέφερε τα εξής:

Ο Μπεκάλι επιβεβαίωσε τη συμφωνία του παίκτη με την Στεάουα, λέγοντας στο DigiSport: «Ο προπονητής μου τηλεφώνησε και μου είπε ότι ο Γκάνεα έλυσε το συμβόλαιό του. Έχουμε συμφωνία με τον παίκτη. Έρχεται τη Δευτέρα να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει. Πάντα μου άρεσε. Είχε κάποια προβλήματα με τον covid, γι’ αυτό δεν έπαιξε πολύ την περασμένη σεζόν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ