Το απίστευτο με Φορτούνη και Μασούρα – «Παραμιλάει» η στατιστική (vids)

Το απίστευτο με Φορτούνη και Μασούρα – «Παραμιλάει» η στατιστική (vids)

Κώστας Φορτούνης και Γιώργος Μασούρας κάνουν απίστευτα πράγματα στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν, με τους αριθμούς να μιλούν από μόνοι τους...

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να εντυπωσιάζει στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν, καθώς μετά την πρόκριση στους ομίλους του Europa League έκανε το 3×3 στο πρωτάθλημα, επικρατώντας με 4-0 της Λαμίας στο Καραϊσκάκη για την 3η αγωνιστική και είναι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Οι ερυθρόλευκοι με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ στον πάγκο τους μοιάζουν να έχουν βρει την «ταυτότητα» τους και με μεγάλους πρωταγωνιστές τους Έλληνες, Κώστα Φορτούνη και Γιώργο Μασούρα έχουν το απόλυτο στην Ελλάδα και πραγματοποιούν καλές εμφανίσεις και στην Ευρώπη.

Στο ματς με την ομάδα της Φθιώτιδας ο Μασούρας άνοιξε τον δρόμο, σκοράροντας ξανά, ενώ ο αρχηγός του Ολυμπιακού είχε ξανά ασίστ και συνεχίζει να μοιράζει τελικές πάσες με το… τσουβάλι, δείχνοντας ότι είναι σε εξαιρετική κατάσταση.

Γενικότερα, η σύγκριση ανάμεσα στην περσινή και τη φετινή σεζόν για τους δύο Έλληνες δείχνει ότι φέτος κάνουν… όργια με την ερυθρόλευκη φανέλα. Ο «Φόρτου» την περσινή χρονιά αγωνίστηκε σε 28 ματς και μοίρασε 10 ασίστ, την ώρα που φέτος έχει 7 παιχνίδια και 4 ασίστ ήδη, εκ των οποίων οι περισσότερες είναι στον Έλληνα εξτρέμ μάλιστα.

Από κοντά είναι και ο Μασούρας όμως, ο οποίος πέρσι είχε μια γεμάτη σεζόν με 46 ματς, αλλά και 5 γκολ, όμως φέτος έχει προλάβει να σκοράρει ήδη 4 φορές σε μόλις 7 παιχνίδια, δείχνοντας και πόσο μεγάλη είναι η επιρροή του Ντιέγκο Μαρτίνεθ, αλλά και το πόσο σημαντικοί είναι οι δύο Έλληνες ποδοσφαιριστές στον φετινό Ολυμπιακό.

Δείτε το ματς με τη Λαμία: 

To ματς με τον Ατρόμητο: 

Το ματς με τον Πανσερραϊκό: 

Δείτε το Ολυμπιακός – Τσουκαρίτσκι: 

Δείτε το Τσουκαρίτσκι – Ολυμπιακός: 

Δείτε το Ολυμπιακός – Γκενκ: 

Δείτε το Γκενκ – Ολυμπιακός: 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ