Ολυμπιακός: Στην Αθήνα ο Γιόβετιτς

Ολυμπιακός: Στην Αθήνα ο Γιόβετιτς

Ο Στέφαν Γιόβετιτς συμφώνησε σε όλα με τον Ολυμπιακό και αναμένεται στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στους ερυθρόλευκους.

O Ολυμπιακός μετά την εμφατική νίκη με 4-0 επί της Λαμίας «τρέχει» να ολοκληρώσει τον μεταγραφικό του σχεδιασμό, με τον Στέφαν Γιόβετιτς να είναι ο «εκλεκτός» για την επίθεση και να έχει συμφωνήσει σε όλα με τους Πειραιώτες.

Ο Μαυροβούνιος στράικερ τα έχει βρει σε όλα με τον Ολυμπιακό, όπως διαβάσατε από to10.gr και αναμένεται να προσγειωθεί στο Ελευθέριος Βενιζέλος στις 12.15 το μεσημέρι, προκειμένου να επισημοποιήσει τη μεταγραφή του στους ερυθρόλευκους.

Ο Γιόβετιτς θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και τα εργομετρικά τεστ και εφόσον όλα πάνε καλά θα υπογράψει συμβόλαιο συνέργασίας με την πειραϊκή ΠΑΕ. Ο έμπειρος φορ ήταν μια από τις πρώτες επιλογές του Ντιέγκο Μαρτίνεθ και του Αντόνιο Κορδόν και όλα δείχνουν ότι θα αποτελέσει τον δεύτερο επιθετικό που θα αποκτήσει ο Ολυμπιακός μετά τον Ελ Κααμπί στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

Ο στόχος του Ολυμπιακού πλέον είναι να ολοκληρώσει το deal και να ανακοινώσει τον Γιόβετιτς προκειμένου να προλάβει να δηλωθεί την Δευτέρα στη λίστα της UEFA, έτσι ώστε να έχει δικαίωμα συμμετοχής στα παιχνίδια της φάσης των ομίλων του Europa League.

Ο έμπειρος Μαυροβούνιος επιθετικός έχει πίσω του σπουδαία καριέρα σε Μάντσεστερ Σίτι, Μονακό, Φιορεντίνα, Σεβίλλη, Ίντερ με νούμερα καριέρας εντυπωσιακά, αφού μετράει 114 γκολ, 55 ασίστ σε 405 παιχνίδια. Στη διάρκεια της περσινής περιόδου είχε συνολικά 18 συμμετοχές, 4 γκολ και 3 ασίστ με τη φανέλα της Χέρτα στην Bundesliga.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ