Η ομιλία του Δημήτρη Μπούση στους παίκτες πριν το ΟΦΗ-ΠΑΟΚ: «Παλέψτε και δείξτε τους ποιοι είμαστε»

Η ομιλία του Δημήτρη Μπούση στους παίκτες πριν το ΟΦΗ-ΠΑΟΚ: «Παλέψτε και δείξτε τους ποιοι είμαστε»

Ο αντιπρόεδρος του ΟΦΗ, Δημήτρης Μπούσης, βρέθηκε στο «Γεντί Κουλέ» και έδωσε μία ενθαρρυντική ομιλία πριν τον αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ ζητώντας τους να τους δείξουν ποιοι είναι.

Ο ΟΦΗ πήρε μία τεράστια νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ για την 3η αγωνιστική της Super League χάρη στο γκολ του Αμπάντα στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Ο γιος του μεγαλόμετοχου της ΠΑΕ, Δημήτρης Μπούσης, ήταν στο γήπεδο και θέλησε να ενθαρρύνει τους παίκτες του πριν την έναρξη ζητώντας τους να δείξουν την αξία τους και να φτάσουν στη νίκη.

Διαβάστε επίσης: Τα μεγάλα κέφια των «παλιών» και οι δύο λάτιν

«Παιδιά είμαστε πίσω στο σπίτι μας σήμερα, πρέπει να το προστατέψουμε. Όταν βγείτε στον αγωνιστικό χώρο θέλω να κάνετε ένα πράγμα, να παλέψετε, να παλέψετε με όλη σας την καρδιά. Να τα δώσετε όλα στο γήπεδο, να κερδίσετε κάθε διεκδικούμενη μπάλα. Να τελειώσουμε κάθε ευκαιρία που θα κάνουμε. Κάθε ευκαιρία που θας μας δωθεί να αρπάξουμε το παιχνίδι να την πάρουμε.

Να παλέψετε. Έχω βαρεθεί που λένε πως ο ΠΑΟΚ και οι υπόλοιπες μεγάλες ομάδες είναι καλύτερες. Είστε καλή ομάδα, εξαιρετικοί παίκτες αλλά πρέπει να το αποδείξετε. Σήμερα είναι η μέρα να το αποδείξετε, βγείτε, παλέψτε, δείξτε τους ποιος είναι ο ΟΦΗ, πιστεύουμε σε εσάς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ