Ολυμπιακός: Ξεκίνημα που σε γεμίζει αισιοδοξία

Ολυμπιακός: Ξεκίνημα που σε γεμίζει αισιοδοξία

Ο Ολυμπιακός χτίζεται και εντυπωσιάζει ταυτόχρονα! Ελκυστικό ποδόσφαιρο και γκολ. Πολλά γκολ…

Στο πρώτο κομμάτι της σεζόν τεχνική ηγεσία και παίκτες, παίρνουν άριστα και δεν είμαι υπερβολικός. Γιατί αν βάλουμε κάτω τα δεδομένα, τότε ο απολογισμός των έξι νικών και της μίας ισοπαλίας, σε επτά ματς είναι εξαιρετικός.

Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που χτίζεται. Με νέο προπονητή, με πολλές μεταγραφές και ένα διαφορετικό στιλ ποδοσφαίρου. Οι «ερυθρόλευκοι» πέτυχαν τον πρώτο τους στόχο, που ήταν η είσοδος στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Και με το… καλημέρα των αγωνιστικών υποχρεώσεων, έπρεπε να αποκλείσουν την Γκενκ των 132 εκατομμυρίων ευρώ, χωρίς να έχουν επίσημο ματς στα πόδια τους.

Διαβάστε επίσης: Τα μεγάλα κέφια των «παλιών» και οι δύο λάτιν

Οι Βέλγοι είχαν τέσσερα όταν ήρθαν στο Καραϊσκάκη και ο επαναληπτικός ήταν το έβδομο παιχνίδι. Για τον Ολυμπιακό ήταν το δεύτερο…

Στο πρωτάθλημα, ο Ολυμπιακός είχε τρία συνεχόμενα ματς στην έδρα του και έπρεπε να κάνει το απόλυτο. Το έκανε με απολογισμό τερμάτων 10-0! Και μπορεί κόντρα στον Πανσερραϊκό να δυσκολεύθηκε, δεν συνέβη το ίδιο στα ματς με Ατρόμητο και Λαμία, στα οποία έπεσαν τεσσάρες.

Μετά τη Γκενκ είχε και άλλα δυο ευρωπαϊκά ματς, με την Τσουκαρίτσκι. Εκεί έπεσαν τριάρες…

Με άλλα λόγια, οι «ερυθρόλευκοι» που χτίζονται από την αρχή έχουν πετύχει 18 γκολ και έχουν δεχθεί δύο. Ένα από τη Γκενκ και ένα από τους Σέρβους. Δε νομίζω να έχει κανείς παράπονο.

Το σημαντικότερο κατά τη γνώμη μου, είναι ότι η ομάδα παίζει μπάλα. Σκοράρει συνεχώς, παράγει φάσεις. Χαίρεσαι να την βλέπεις. Αποδίδει ελκυστικό ποδόσφαιρο, Το έκανε στα ματς με τους Σέρβους, το έκανε με τον Ατρόμητο και στο πιο πρόσφατο, αυτό με τη Λαμία η εικόνα του στο μεγαλύτερο διάστημα ήταν αρκετά καλή.

Και λέω στο μεγαλύτερο διάστημα, γιατί στο ξεκίνημα η ομάδα της Φθιώτιδας είχε τρεις καλές στιγμές για να βρει δίχτυα.

Οι «ερυθρόλευκοι» πάνε στην διακοπή με χαμόγελα, με αισιοδοξία, με όρεξη για δουλειά. Γιατί φυσικά δεν είναι έτοιμοι. Και είναι αυτονόητο, ότι θα υπάρξει χρόνος για να μπορέσει ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ να εντάξει τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα στην ομάδα και να βελτιώσει ακόμα περισσότερο τον Θρύλο. Γιατί μετά τα ματς των Εθνικών ομάδων υπάρχει το ντέρμπι με την ΑΕΚ και ακολούθως ξεκινά και το Γιουρόπα Λιγκ. Για το πρόγραμμα και τι μπορεί να κάνει ο Ολυμπιακός θα έχουμε μέρες για να τα πούμε.

Υ.Γ. Και στην περίπτωση του Ορτέγκα ο Μαρτίνεθ δεν άλλαξε πολιτική, όσον αφορά τα μεταγραφικά αποκτήματα. Μπορεί ο Αργεντινός μπακ να βρίσκεται λίγες μέρες στην χώρα μας, ωστόσο τον χρησιμοποίησε αμέσως στο αρχικό σχήμα.

Δεν χάνει χρόνο ο Ισπανός τεχνικός και είναι χαρακτηριστικό, ότι ο Ορτέγκα είχε ταξιδέψει στην Σερβία, χωρίς να έχει δικαίωμα συμμετοχής. Και ο λόγος είναι απλός. Για να ενσωματωθεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ