Τα είπαν (και τα συμφώνησαν) στο κότερο του «Τίγρη», Μελισσανίδης – Χιμένεθ

Τα είπαν (και τα συμφώνησαν) στο κότερο του «Τίγρη», Μελισσανίδης – Χιμένεθ

Σε πολύ καλό κλίμα έγινε η συνάντηση του ισχυρού άνδρα της ΑΕΚ με τον Ισπανό προπονητή. Όλα δείχνουν ότι ο έμπειρος κόουτς θα παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας.

Το βράδυ της Πέμπτης (17/05) ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, συναντήθηκε με τον Μανόλο Χιμένεθ και συζήτησαν το ενδεχόμενο παραμονής του Ανδαλουσιανού τεχνικού στον πάγκο της Ένωσης. Η κουβέντα έγινε σε πολύ καλό κλίμα και όλα δείχνουν… παραμονή!

Οι δύο άνδρες συζήτησαν για όλα τα τρέχοντα ζητήματα του συλλόγου (ανανεώσεις συμβολαίων, μεταγραφές κ.λ.π) ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν, ενώ αμφότεροι επανέλαβαν την επιθυμία να συνεχιστεί η συνεργασία τους. Άμεσα οι εκπρόσωποι των δυο πλευρών θα συναντηθούν για να ολοκληρώσουν τη συμφωνία!

Ο 54χρονος τεχνικός στη δεύτερη θητεία του στην ΑΕΚ, οδήγησε τους Κιτρινόμαυρους στην κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από 24 χρόνια και θα είναι στο τιμόνι της και του χρόνου (οι πληροφορίες κάνουν λόγο για ανανέωση του συμβολαίου συνεργασίας τους για μία σεζόν)  με στόχο την ευρωπαϊκή διάκριση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ