Γκάνεα στο «αντίο» του στον Παναθηναϊκό: «Κάποιες φορές όταν κάνουμε σχέδια ο Θεός… γελάει»

Γκάνεα στο «αντίο» του στον Παναθηναϊκό: «Κάποιες φορές όταν κάνουμε σχέδια ο Θεός… γελάει»

Ο Κρίστιαν Γκάνεα αποτελεί παρελθόν από τον Παναθηναϊκό και θα παίξει στη Στεάουα Βουκουρεστίου. Το ιδιαίτερο «αντίο» του προς την παλιά ομάδα του.

Ο Κρίστιαν Γκάνεα μετά τη λύση του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό, θα συνεχίσει την καριέρα του στη Στεάουα Βουκουρεστίου, με τον Ρουμάνο ακραίο οπισθοφύλακα να στέλνει το δικό του «αντίο» στους «Πράσινους».

Τα προβλήματα που είχε μετά τον Covid, δεν του επέτρεψαν να πάρει τις συμμετοχές που θα μπορούσε στους «πράσινους», οι οποίοι ωστόσο τον στήριξαν σε δύσκολες στιγμές, κάτι το οποίο δεν ξεχνά ο Ρουμάνος.

Διαβάστε επίσης: Τα 10 εκατ. για τον Καμαρά, η απάντηση του Ολυμπιακού και το νέο συμβόλαιο

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Γκάνεα στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του στον Παναθηναϊκό:

«Ήρθα στον Παναθηναϊκό με πολύ ενθουσιασμό, για να παίξω για τους φιλάθλους, την ιστορία και τον προπονητή, αλλά κάποιες φορές όταν κάνουμε σχέδια ο Θεός… γελάει.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους στην πράσινη οικογένεια που με δέχτηκαν και μου έδωσαν την τιμή να γίνω μέλος στο πράσινο ταξίδι, ακόμα και σε λίγες περιπτώσεις. Τον προπονητή (το αφεντικό) και τους βοηθούς του που με επέλεξαν, όλους τους παίκτες που με έκαναν να νιώσω σαν στο σπίτι μου απ’ την πρώτη μέρα και φυσικά τους φιλάθλους για την υποστήριξή τους.

Ωστόσο, το μεγαλύτερο ευχαριστώ θέλω να το πω στους γιατρούς (ιδιαίτερα τον Παναγιώτη) που ήταν τόσο προσεκτικοί, επαγγελματίες και με φρόντισαν στην πιο δύσκολη στιγμή της ποδοσφαιρικής μου ζωής.

Εύχομαι σε ΟΛΟΥΣ σας τα καλύτερα, να συνεχίσετε να μεγαλώνετε μαζί και να συνεχίσετε να εξελίσσεστε έως ότου αυτός ο μεγάλος σύλλογος έχει την επιτυχία που του αξίζει.

Για μένα τώρα είναι καιρός να επικεντρωθώ σε νέους στόχους και νέες φιλοδοξίες σε έναν άλλο μεγάλο σύλλογο.

Ευχαριστώ για όλα Παναθηναϊκέ…»

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ganea Cristi (@cristiganea_)

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ