Παναθηναϊκός : Τετ α τετ Νταμπίζα και με Κουρμπέλη, Ευαγγέλου

Παναθηναϊκός : Τετ α τετ Νταμπίζα και με Κουρμπέλη, Ευαγγέλου

Ο τεχνικός διευθυντής μετά την ομιλία σε όλους τους ποδοσφαιριστές είχε επαφή με τον αρχηγό, αλλά και τον νεαρό στόπερ.

Ο νέος τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού μίλησε και με τον Κουρμπέλη, αλλά και με τον Ευαγγέλου, αφού ολοκλήρωσε την ομιλία του.

Με τον πρώτο ως αρχηγό της ομάδας, για την κατάσταση που διαμορφώνεται στο «τριφύλλι», αλλά πολύ πιθανό και για να ξεκαθαρίσουν και οι προθέσεις κάθε πλευράς. Ο Παναθηναϊκός φυσικά και θέλει να κρατήσει τον διεθνή άσο, ωστόσο, αν έρθει ικανοποιητική πρόταση από το εξωτερικό, τότε όλα είναι πιθανά. Ανάλογα με το ύψος της προσφοράς και την επιθυμία του παίκτη, θα προκύψουν οι εξελίξεις και ίσως η πώληση. Όσο κι αν αυτό αποτελέσει πλήγμα για την ομάδα σε μία στιγμή που δεν έχει την πολυτέλεια να χάνει έμπειρους ποδοσφαιριστές.

Ο 20χρονος Ευαγγέλου επίσης έχει δεχθεί πρόταση να ανανεώσει το συμβόλαιό του, που λήγει σε έναν μήνα. Ο Παναθηναϊκός ξόδεψε ένα ποσό 350.000 ευρώ το καλοκαίρι του 2015, αυτά τα χρήματα δεν δικαιολογήθηκαν από την έως τώρα παρουσία κι εξέλιξη του παίκτη, αλλά υπάρχει πρόθεση παραμονής του. Ο Ευαγγέλου, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, πάντως, αναμένεται ν’ απαντήσει θετικά και να μείνει στον Παναθηναϊκό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ