Ολυμπιακός: Πότε πιάνουν δουλειά οι Γιόβετιτς και Σολμπάκεν

Ολυμπιακός: Πότε πιάνουν δουλειά οι Γιόβετιτς και Σολμπάκεν

Οι Στέφαν Γιόβετιτς και Όλα Σολμπάκεν θα μπουν στα μέσα της επόμενης εβδομάδας στην προετοιμασία του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια (17/9, 21.30).

Ο Ολυμπιακός προχώρησε σε τρεις πολύ σημαντικές κινήσεις τις τελευταίες μέρες των μεταγραφών και πριν δηλώσει ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ την ευρωπαϊκή λίστα, αποκτώντας τους Όλα Σολμπάκεν, Στέφαν Γιόβετιτς και φυσικά τον Ντάνιελ Ποντένσε στο απόλυτο «μπαμ» το φετινό καλοκαίρι.

Ο Πορτογάλος εξτρέμ έχει μπει ήδη σε ρυθμούς προπονήσεων λόγω της διακοπής για τις εθνικές ομάδες, την ώρα που ο Γιόβετιτς δεν έχει προλάβει ακόμη να κάνει προπόνηση με τους νέους του συμπαίκτες. Με το που ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, πήρε το πρώτο αεροπλάνο με προορισμό την Ποντγκόριτσα για να ενσωματωθεί στις προπονήσεις της Εθνικής Μαυροβουνίου.

Από την άλλη, ο Σολμπάκεν είχε προλάβει να κάνει μία προπόνηση και την Δευτέρα (4/9) αναχώρησε για το Όσλο προκειμένου να έμπαινε στην προετοιμασία της Εθνικής Νορβηγίας.

Ο Μαυροβούνιος επιθετικός από την πλευρά του έπαιξε 45 λεπτά έχοντας και μία ασίστ στο 2-2 με τη Λιθουανία στο Κάουνας, ενώ ο Σολμπάκεν αγωνίστηκε για 61 λεπτά στο φιλικό με την Ιορδανία στο Όσλο.

Αξίζει να σημειωθεί λοιπόν, πως ο Γιόβετιτς ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του με το Μαυροβούνιο την Κυριακή (10/9) κόντρα στη Βουλγαρία, όπερ σημαίνει ότι το αργότερο έως την Τρίτη (12/9) θα είναι στον Ρέντη. Ο Σολμπάκεν έχει παιχνίδι με την Γεωργία στο Όσλο την Τρίτη (12/9), οπότε καλώς εχόντων των πραγμάτων θα μπει στις προπονήσεις στον Ρέντη την Πέμπτη (14/9).

Και οι δύο λοιπόν θα υπολογίζονται κανονικά για το παιχνίδι με την ΑΕΚ, δίχως όμως αυτό να σημαίνει ότι θα προορίζονται για το αρχικό σχήμα, κάτι που σημαίνει ότι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι στην 20αδα, όπως φυσικά και ο Ποντένσε, που θα έχει περισσότερες προπονήσεις στα πόδια του με τους νέους του συμπαίκτες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ