Απίστευτες μπηχτές Χριστοδουλόπουλου για Σιμόες: «Εσύ περνούσες περισσότερη ώρα στο γραφείο του προπονητή, παρά στα αποδυτήρια»

Απίστευτες μπηχτές Χριστοδουλόπουλου για Σιμόες: «Εσύ περνούσες περισσότερη ώρα στο γραφείο του προπονητή, παρά στα αποδυτήρια»

Βγήκαν τα... μαχαίρια ανάμεσα στον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο και τον Αντρέ Σιμόες.

«Πόλεμος» από το πουθενά, σε… κιτρινόμαυρο background!

Μέσω των social media, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος εξαπέλυσε αδιανόητη επίθεση στον Αντρέ Σιμόες, για την περίοδο που συνυπήρξαν στην ΑΕΚ.

Ολα ξεκίνησαν μετά και τη συνέντευξη που παραχώρησε σε ιστοσελίδα ο Πορτογάλος μέσος. Ο πρώην παίκτης της Ενωσης αναφέρθηκε και στον Λάζαρο, υπογραμμίζοντας πως: «Δεν ήθελα να με βλέπουν όπως τον Λάζαρο. Εκείνος μπορούσε να το κάνει και να μην τον νοιάζει τι θα πει ο κόσμος. Να πάει από τον ΠΑΟΚ στον Παναθηναϊκό, μετά στην ΑΕΚ και στο τέλος στον Ολυμπιακό. Ίσως εκείνος να έκανε πιο σωστή επιλογή και τώρα να έχει περισσότερα χρήματα. Δεν ήθελα όμως να είμαι αυτός ο τύπος, να με θυμούνται όπως τον Λάζαρο. Σαν τον τύπο που έκλεψε την ΑΕΚ και πήγε σε έναν αντίπαλο ως ελεύθερος. Ακόμα και να μου έδιναν δέκα φορές περισσότερα χρήματα δεν γινόταν να πάω σε αντίπαλο».

Η δήλωση του Αντρέ Σιμόες έκανε έξαλλο τον Ελληνα άσο του Άρη, που πέταξε απίστευτα… καρφιά για τον Πορτογάλο μέσο.

Με χοντρές μπηχτές, ο Λάζαρος απάντησε στον 33χρονο, τονίζοντας πως ο Πορτογάλος όταν ήταν στην ΑΕΚ, περνούσε περισσότερη ώρα στο γραφείο του προπονητή παρά στα αποδυτήρια.

«Ασε να σε θυμόμαστε εμείς αλλιώς. Σαν αυτόν που πέρναγε περισσότερη ώρα στο γραφείο του προπονητή παρά στα αποδυτήρια. Αποδεδειγμένα όμως έχεις δείξει και στο παρελθόν ότι πριν μιλήσεις θα πρέπει να μετράς μέχρι το 10. Βρήκες εμένα να πουλήσεις οπαδιλίκι και να δώσεις τίτλο στη συνέντευξη σου για να σε θυμούνται όπως λες. Αν και την αλήθεια την ξέρεις για ποιο λόγο θυμούνται εμένα και άλλους δύο και όχι εσένα», ανέφερε χαρακτηριστικά στο story του στο Instagram ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ